Първа конференция на списание Progressive България на тема: “Посоки за развитие на модерната търговия в България”

EVENTS.dir.bg

Кога: 3-4 юни 2010 г. (четвъртък-петък)
Къде: София
Достъп: Такса участие
Организатор: Списание Progressive

Събитието: Конференцията на сп. Progressive на тема "Посоки за развитие на модерната търговия в България – тенденции и перспективи" ще ви даде възможност да се срещнете със свои колеги от сектора на бързооборотните стоки и да чуете мненията на водещи български и международни експерти за настоящата ситуация и бъдещето му.

Представители на компании за анализ на пазара и маркетингови агенции, водещи мениджъри на търговски вериги, дистрибутори, производители, вносители и други експерти ще споделят с участниците своя опит, наблюдения и предвиждания за тенденциите и перспективите пред модерната търговия в България.

Организаторите споделят: 

"В ситуацията на рецесия, финансови тревоги и несигурност, секторът на бързооборотните стоки също е засегнат от промените в потребителските нагласи. Но ние няма да фокусираме вниманието си върху икономическите трудности, а ще отправим поглед в бъдещето след техния край и възможностите, които се откриват пред вас и вашия бизнес.

Време е да поставим началото на една нова традиция. – Традиция, започната от нашите колеги от унгарското издание на Progressive преди повече от 10 години.

Целта на нашата конференция е да ви даде нова информация и гледни точки, нови идеи за развитие на вашия бизнес и, не на последно място, е отлична възможност за създаване на нови контакти и бъдещи бизнес партньорства".

За контакти:

Cи Ем Джи България ЕООД
Списание Progressive
Главен редактор
Катя Джатова
k.dzhatova@cmg-bg.com

ул. "Велико Търново" 20, ет.2 aп.4
София 1504 – България
Teлефон: (++359 2) 944 35 63,
(++359 2) 944 34 67
Факс: (++359 2) 944 36 42
www.progressive.bg

Оригинална публикация

 

Leave a Reply