Първи ПУРА БАР за Бизнес Ангелите в България

EVENTS.dir.bg

Кога: 28 януари 2010 г. (четвъртък)
Къде: София
Достъп: Единствено с покани за членовете на Клуба
Организатор: Българска Мрежа на Бизнес Ангелите

Събитието: На 28.01.2010 г., четвъртък, в гр. София, Българска Мрежа на Бизнес Ангелите ще проведе първата Пура Бар среща на бизнес ангелите за 2010 г.

На събитието, в неформална обстановка, Членовете на КЛУБА НА БИЗНЕС АНГЕЛИТЕ в BBAN (www.angels.bg) ще могат да осъществят своите следващи бизнес контакти и делови запознанства. Събитието предоставя единствената възможност за нетуъркинг на бизнес ангели у нас.

Доколкото всяка заявка за Членство преминава през стриктна проверка и задълбочено проучване на кандидата с последващо интервю, е гарантирано, че в Клуба участват единствено лица с отлична репутация – собственици и доказани ръководители на успешни компании, с ясни мотиви и възможности, които могат да бъдат отлични ментори и инвеститори за стартиращите предприятия.

Предвид спецификата на посетителите, единствено регистрираните и приети Членове на Клуба ще могат да присъстват на събитието.

Въпреки, че то е по същество неформално, организаторите от Мрежата са предвидили интересна програма, в която ще вземат участие най-възрастния и опитен бизнес ангел в България, компанията – домакин и специален гост на вечерта.

Заедно с това, екипът на Българска Мрежа на Бизнес Ангелите ще покани ограничен брой избрани предприемачи, които да представят своите проектни предложения пред членовете на Клуба, с цел привличане на инвестиции и помощ за реализацията им.

Така, освен нови контакти, бизнес ангелите ще могат да се възползват и от възможността за синдикиране по представените проекти.

За контакти:

Ирена Петрова

Координатор
Българска Мрежа на Бизнес Ангелите
тел: +359 (2) 490 42 25 / 26
е-мейл: office@bban.eu
уебсайт: http://www.bban.eu
адрес: ул. Цар Самуил № 63, 1301-София, България 

Оригинална публикация

Leave a Reply