Първият брой на SIGNCAFE за 2012 е посветен на музиката в рекламата

Списание SignCafe I 11.02.2012

Най-новият, първи за 2012-та година, брой на единственото специализирано печатно издание за маркетинг, PR и реклама – сп. SIGNCAFE, е посветен на музиката в рекламата. Екипът на списанието потърси мнението на брандове и артисти и събра примери за успешни музикални партньорства.

В Marketing секцията може да откриете интересни и полезни материали за музиката като двигател на емоции и креативни идеи; за историята на най-паметните рекламни „саундтраци“; за авторските и сродните права в музиката и в рекламата. Тематично, списанието „запява“ заедно с група Д2 – ексклузивното интервю с Александър Обретенов и Димитър Кърнев, посветено на предизвикателствата пред българската музика и партньорствата с брандове, ще видите само в първи брой на SIGNCAFE за 2012г.
В раздела, посветен на PR, е представена подробна селекция от тенденции и прогнози, свързани с развитието на бранша през 2012-та година в световен мащаб. Към нея са прибавени и предположенията на някои от най-известните български PR експерти, като думата е дадена на Александър Христов, Томислав Цолов, Любо Аламанов, Деница Сачева, Галин Бородинов и Ралица Жикова. В допълнение към всичко в PR, което ни предстои в Годината на дракона, е добавено и най-интересното от PR категориите на световните форуми Clio Awards 2011 и Eurobest 2011.
В Advertising секцията още може да намерите и специалната селекция от наградените рекламни кампании на Eurobest 2011, както и интервю с най-голямата компания за 3D продукция в Австрия – Friendly Firе.
Вярно на читателите си ще остане списанието и през новата година, като ще запази тенденцията: най-лесен и бърз достъп до него да имат абонатите на изданието, които получават всеки нов брой със специална безплатна доставка, директно до офиса си!

Leave a Reply