Първият магазин на KARE в България отвори врати с грандиозен спектакъл

United Partners I 31.07.2012

Shameless since 1981!

Световната верига за дизайнерски мебели, аксесоари за дома, осветление и огледала вече има свое пространство и в България. На уникалното събитие по повод откриването си KARE събра приятели, партньори и известни личности, които тържествено прерязаха лентата и пожелаха успех на магазина.Модели, преобразени в стилистиката на различни теми в интериорния дизайн впечатлиха гостите с нестандартен спектакъл, с който представиха някой от най-оригиналните колекции на KARE - Rock Star, White Diva, Modern Vintage, Design&The City и Pop Art.

Специални гости на събитието бяха и двете дами, лица на първата рекламна кампания на веригата – Радина Кърджилова и Мариана Попова. Радина се появи в компанията на приятеля си, актьорът Деян Донков, категорично опровергавайки слуховете за тяхната раздяла. Гостите станаха свидетели на специално шоу, в което стилно се противопоставяха и допълваха неоновите момичета от Pop Art, ефирните ангели от White Diva, бунтарите от Rock Star, стилните градски модели на Design&The City и неостаряващия Modern Vintage.

Дизайнерската концепция на марката се основава на идеята за разрушаване на рамките на предсказуемото, обикновеното и повтарящото се, когато става въпрос за обзавеждане – подтиквана от същото онова любопитство, което кара Алиса да последва белия заек от приказката, да се промъкне през ключалката и да открие цял нов необикновен свят. Жива фабрика за вдъхновение и театър за идеи, магазинът на KARE предлага на българските ценители на дизайна в обзавеждането над десет уникални колекции.

„Дизайнът, такъв, какъвто ние го разбираме, трябва да бъде забавен, да представлява визуален акцент в ежедневната ни среда или просто да ни дарява с вълшебни моменти. Успешният дизайн не може да бъде сбъркан, той е истински и изразява стила на собственика си. Създава
индивидуална атмосфера, в която всеки изведнъж започва да се чувства у дома.” – коментира стила на KARE Петер Шьонхофен, основател и съсобственик на компанията.

Разгърнат на два етажа с обща площ от 1800 кв.м., KARE София обещава да бъде място, където можеш да бъдеш себе си, жив театър за хора със страст към красивите и стилни домове и отправна точка за любителите на всичко друго, но не и на обикновеното, за млади хора на всяка възраст.

„Навсякъде по света клиентите на KARE са цветни, любопитни, креативни и понякога малко екстравагантни личности. Смятаме, че този тип отношение към света е правилният импулс, който ще направи KARE успешен и в България.“ – споделя Цветомир Душков, управител KARE
България.

Магазинът се намира на адрес: София, Околовръстен път 257 и разполага с безплатен паркинг за клиенти.

Работно време:
пн-пк: 10:00-20:00 ч.
съб.: 10:00 – 19:00 ч.
нед.: 10:00 – 18:00 ч.

Showroom: София, бул. „Околовръстен път” 257
тел: (02) 46 07 123; факс: (02) 46 07 127; е-mail: info@kare-sofia.bg; www.kare-sofia.bg

За KARE
През 1981г., основаната в Германия и базирана в Мюнхен компания, започва с отварянето малък магазин, а в днешни дни компанията разполага с над 55 в целия свят. KARE налага себе си като водеща компания в тенденциите за нов начин на живот. 

Leave a Reply