Първият виртуален мол у нас вече е факт

Диляна Калинова I 12.01.2013

Стартира mallplus в помощ на потребителя

Първият виртуален мол у нас вече е факт. Неговото начинание е да събере всички брандове, присъстващи на модния пазар, като обхване не само магазините в големите шопинг центрове, а също така и тези разположени на малки и големи улици в цяла България.

Проектът наречен MallPlus.bg ще ви пренесе във виртуална шопинг терапия, "разходка" из колекциите както на луксозни, така и на средния клас марки. Удобството е по най-мързеливия и находчив начин хората да се запознаят с всичко актуално в модата, проследявайки предложенията на всеки един бутик и то седейки си пред компютъра.

Също така може да се получи информация от първа ръка за актуалните намаления и всичко ново от света на модата. Сред плюсовете на виртуалния мол е и това, че имате възможността, без да искате да се запознавате с много нови места за пазаруване, там където не сте и предполагали, че ще откриете търсената от вас дреха, аксесоар или чифт обувки.

Във виртуалния вол всяка марка ще показва колекциите си. Много от брандовете предлагат определени артикули за определени пазари. Често пък официалните сайтове показват само няколко визии, от които трудно може да се добие представа какво може да се намери в магазините им у нас. Затова най-удобният и лесен начин е да се настаните удобно пред компютъра и да започнете своя виртуален моден тур.

Находчивата модна сделка за момента предлага обиколка из между над 170 модни бранда, които нарастват с всеки изминал ден. Те отправят своите предложения от дрехи до всякакви аксесоари – обувки, бижута, чанти. Има и сектор за козметични брандове. 

Leave a Reply