Първите юлски лъчи тази година погалиха и гостите на Калиакрия

Anett & Co. I 4.07.2012

Комплекс Калиакрия отново не изневери на себе си и вече установена традиция да събира своите гости въз основа на техните интереси в различните области на изкуството и обществения живот, като този път не пропусна отбелязването и на празника на свободния дух – Джулай морнинг.

Красивият курорт се слави с това, че организира редица културни прояви, сред които арт фестивали, танго фестивал, поредици от музикални вечери и много други.

Сезонът тази година бе открит с вихрено фламенко парти, което даде знак, че за пореден път по време на летните месеци, гостите на комплекса ще могат да избират измежду различни и интересни събития.

Тази година за първи път в комплекса беше организирана програма за посрещане на Джулай морнинг. Форматът на едно подобно събитие беше предпочетен от много хора, които оцениха от една страна близостта на комплекса до меката на този празник в България – Камен бряг, а от друга- комфорта, на който могат да се насладят след изтощителното купонясване до морето. На плажния бар на новия плаж на Комплекс Калиакрия, със звучното име БарЧЕ, цяла нощ неуморно свири група „Бумеранг”, страхотни рокаджии, абсолютно неуморни повече от 7 часа. За да бъде удобството пълно, от комплекса бяха осигурили транспорт за цяла нощ за всеки, който иска да слиза до плажа или отново да се качва до комплекса.

Последните гости останаха на плажа доста след изгрева и се отправиха директно за зауска на прекрасната тераса на Ел Балкон дел Мондо в Калиакрия, продължавайки да се наслаждават на слънцето и морето. 

Leave a Reply