Радио КуКу

www.radiokuku.com  I 09.10.2014г. 

Насоченото към българите по света Радио КуКу пак поднови излъчванията си онлайн. От началото на юни екипът на медията може да се похвали с няколко хиляди слушатели.
"Стремим се да сме в постоянен контакт със своята аудитория и бихме желали да стигнем до повече българи както у нас, така и по света", уточняват от Радио КуКу. Младият екип от водещи на програмата се грижи за доброто настроение на слушателите с много и различна музика, както и с любопитни рубрики. Освен да забавлява аудиторията, българската онлайн електронна медия предоставя информация и новини за живота извън България. Талантливите водещи не спират да подаряват усмивки на своите слушатели и да изпълняват техните музикални желания. И едновременно с това представят полезна и любопитна информация за различни събития. Медията може да бъде слушана през апликациите за iPhone, Android, както и през Shoutcast, Tune-in и Facebook.
Радио КуКу започва излъчване през 2004 г. с помощта на Борис Касиков, познат на аудиторията от комедийното шоу "Динамит" и телевизионното предаване "Господари на ефира". Медията е гаранция за добро настроение и полезна информация, твърдят от екипа. Радио КуКу скъсява дистанцията между българите от различните краища на света.
След известна почивка медията се завръща – по-енергична, по-свежа, по-КуКу отвсякога. Програмата на радиото забавлява своите слушатели с огромна доза "нашенски" хумор и изобилие както от съвременни парчета, така и най-добрите златни вечни хитове. Аудиторията на медията е съставена от предимно млади и активни хора на възраст 25-50 години.

Leave a Reply