Радиошефката Е. Каменичка с приз “Журналист на годината” от Синдиката на българските учители

в. Струма, Благоевград | Силвия ДОМОЗЕТСКА | 29.12.2012

Директорът на Радио Благоевград Елисавета Каменичка получи приза на Синдиката на българските учители "Журналист на годината – най-добър медиен партньор". На специална церемония в столицата Каменичка получи грамота "Журналист на годината" и кристална ваза от председателя на Изпълнителния комитет на СБУ Янка Такева и Мартин Ромер – генерален директор на европейския комитет по образование.
Радио Благоевград е избрано като най-добър медиен партньор заради обективното и вярно отразяване на събитията, свързани с българското образование. Призът е и за всички журналисти на Радио Благоевград, каза директорът на медията Елисавета Каменичка. Една от важните задачи на Радио Благоевград е да се издига авторитетът и достойнството на българския учител – каза още Каменичка и пожела добро партньорство със СБУ и през следващата година.
На церемонията бяха раздадени и награди в други категории – "Синдикалист на годината за Благоевградска област" е Георги Георгиев от Благоевград, който е председател на синдикална организация и член на общинския координационния съвет на СБУ. Наградени като добри синдикални партньори от Благоевградска област са Марин Митов – директор на Национална хуманитарна гимназия "Св.св.Кирил и Методий" в Благоевград и кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов.

Стр. 23

Leave a Reply