Regal.bg – анализи, новини и справочна информация на един клик разстояние

сп. Регал | Алексей КИРИЛОВ | 2009-11-28

Дизайнът и функционалността на интернет сайтовете не са това, което бяха преди повече от три години, когато стартира сайтът на списание "Регал". Нуждата от нов облик и по-голяма полезност на regal.bg доведоха до въвеждането на редица промени.
Достъпът от началната страница към най-интересното от сайта и списанието е вече максимално улеснен и подреден. Дизайнът е модерен и приятен за окото.
Основното меню предлага бърз достъп до актуалния брой на списанието, като и възможност за преглед на стари броеве назад до 2006 г. За допълнително удобство най-новите броеве може да бъдат изтеглени в pdf формат. Достъпът до съдържанието следва политиката на компанията собственик -"Икономедиа", за напълно безплатно предоставяне на изданията в интернет. Още една безплатна функционалност на regal.bg е седмичният новинарски бюлетин. Той съдържа най-важните новини от седмицата и вече има над 6000 абоната.
Полезните характеристики на regal.bg далеч не се изчерпват с чисто информационните му функции. На него е разположена обновената и доразвита "Карта на бранша" – най-голямата база данни, покриваща фирмите в сектора на бързооборотните стоки. Тя е безплатна за всички фирми, жeлаещи да се включат, и е достъпна след бърза регистрация на сайта.
С чисто рекламна функция е разделът "Продукти и промоции", където фирмите могат да представят новите попълнения в портфолиото си или да популяризират актуалните си промоционални активности. Тук новото е улеснената процедура за листване на продукт и удобната класификация на участията.
С така описаните основни черти regal.bg дава оптималната комбинация между аналитични статии, новини и справочна информация на едно място и един клик разстояние.

Стр. 42

Leave a Reply