Революционна технология предлага възможност за неинвазивна липосукция

PR Agency Anettevents I 2010-05-02

Beauty Academy представя Impact

Козметичен център Beauty Аcademy-Варна за първи път представи революционен уред способен да се бори срещу локалните мазнини, целулита и отпуснатата кожа без намесата на скалпел.
Impact® е най-новият уред на испанската фирма SORISA, създаден за неинвазивно елиминиране на излишната мастна тъкан, лечение на повърхностни дефекти и локално отслабване в различни зони от тялото.Това технологично оръжие срещу мазнините е плод на съвместните усилия на Медицинския отдел на фирма SORISA и Института по биомедицински науки към Оксфордския университет.

Така технологиите и науката си подават ръка, за да предложат нов метод за истинска неинвазивна липосукция! Без болка и без възстановяващ период. Бързо, лесно и абсолютно безопасно. Нещо повече, благодарение на новаторските програми, които осигуряват най-висока ефективност, лечението с IMPACT® винаги завършва с отлични резултати. Научните изследвания, проведени с апарата доказват неговите предимства. Средната загуба в сантиметри от обиколката на талията /корема/ е 6 см.след 4 процедури, 3 см. от обиколката на краката след 5 процедури и 8 см. от обиколката на ханша след 6 процедури IMPACT®.

IMPACT® е уред за неинвазивна липосукция, който комбинира 2 метода: кавитация, (ултразвукови вибрации с ниска честота 40 KHz) и електропореза.
Комбинираното въздействие на ултразвук за кавитация, електропореза и активни козметични продукти осъществява целенасочена борба с локланите мазнини, целулита и отпуснатата кожа.

Този нов иновативен метод за борба с мазнините засега е достъпен единствено в морската столица. Вече е поръчан втори апарат от Спортно-оздравителния център към Правителствена болница София. Желаещите да се възползват от преимущества на апарата могат да го направят напълно безплатно на 3, 4 и 5 май в Beauty Аcademy по време на Дните на открити врати във Варна. Единственото, което трябва да направят, за да вземат участие в това събитие, е да си запишат предварително час. Екипът от професионалисти ще се погрижи за доброто им самочувствие и отлична форма преди летните месеци. За всички участници в Дните на открити врати се предвиждат и намаления за следващи процедури.

Повече за метода на Impact:

Кавитацията е един от най-важните ефекти на Ултразвука с честота 40 KHz. Това е механичен феномен – компресия и декомпресия на тъкани – по-специално във водна среда, която предизвиква образуването на микросфери /мехурчета/, които нарастват докато се спукат и разкъсат. Този феномен се използва при унищожаването на адипоцитите /мастните клетки/, което от своя страна довежда до намаляване дебелината /плътността/ на слоя от мазнини в съединителната тъкан.
Електропорезата е техника, която вече доказа своя висок ефект при проникването на активни съставки през кожата. В случая на IMPACT ултразвуковата глава също може да бъде използвана като проводник на токовете. Комбинацията от двете техники: кавитация и електропореза е силно предимство на IMPACT. При приложението на Ултразвук и Електропореза е необходимо да се използва гел, адаптиран към съответните нужди на клиента. С IMPACT се използват анти-целулитен гел и стягащ гел. Ултразвукът осъществява и микромасаж, който също положително въздейства върху проникването на активните съставки през кожата – този ефект е познат като фонофореза. Този ефект допълва и провокира ефекта от електропорезата и кавитацията.

Leave a Reply