Сайтът WeRock.bg влиза в групата на OFFMedia

www.offnews.bg | 03.12.2013 

Групата на OFF Media, издател на OFFNews.bg, се разширява с още един сайт.
От 1 декември 2013 г. най-посещаваният, популярен и авторитетен български уебсайт за рок и метъл музика – “Metal Katehizis” – сменя името и адреса си и ще бъде с нов бранд – WEROCK.BG (www.werock.bg).
Заедно с това музикалният сайт става част от OFFMedia.
Другият сайт в групата на OFFMedia е форумът OFFRoad-Bulgaria.com.
Асоциирането на Metal Katehizis и ребрандирането му няма да променят тематичното съдържание на сайта. Освен по един, почти незабележим начин – с малко ще се увеличат новините, свързани с по-леките форми на рок музиката, които и досега Метал Катехизис не е пренебрегвал. Така че в информационно отношение WEROCK.BG ще продължи да бъде мястото, с което неговите читатели са свикнали. Мястото, на което намирате най-актуалните и интересни новини и информация, свързани с Праведната музика. Мястото, което най-бързо обявява и отразява концертите на чужди групи у нас и на което веднага след събитията може да разгледате едни от най-хубавите снимки от тях. Мястото, на което четете ревюта на интересуващите ви албуми и интервюта с любимите си музиканти. Място, на което може да поръчате онлайн дискове, тениски, винили и др. продукти на хиляди банди и изпълнители.
Всички досегашни ресурси на сайта остават непокътнати. До няколко месеца WeRock най-сетне ще има и изцяло нов дизайн, но и това няма да се отрази съществено на информацията, която поднася на читателите си.
В ребрандирането на сайта има известна цикличност – името му се променя след 6-7 години. Около 2020 г. ще знаем дали наистина това не е синдром. Като дата на създаване на WEROCK.BG ще продължи да смята 13 август 2001 г., когато е физическият рожден ден на сайта и откогато датират най-старите новини на него.
Многобройните досегашни партньори и желаещите да станат такива в бъдеще нека се свържат с екипа на WeRock, за да им прати новото лого. За всякакви коментари и запитвания може да се обръщате към нас в форумa на WeRock.

Оригинална публикация

Leave a Reply