Samsung обяви лимитирана серия на Galaxy S7 Edge, посветена на Олимпийските игри 2016 в Рио

 Proximity Sofia | 11.07.2016

София, 11 юли 2016 г. – Samsung Electronics, световен партньор на Олимпийските игри в категорията „Безжично комуникационно оборудване“, представи лимитирана серия на Galaxy S7 Edge, посветена на игрите в Бразилия. Samsung анонсира приложението Rio 2016, както и различни активности, с които ще отбележи старта на кампанията за Олимпиадата в Рио де Жанейро.

В партньорство с Международния олимпийски комитет (МОК), Samsung ще достави 12 500 устройства от лимитираната олимпийска серия Galaxy S7 Edge и слушалките Gear IconX на всички участници в Олимпиадата, за тяхното по-добро изживяване и по-лесна комуникация с приятелите и семейството.

Устройството, посветено на игрите в Рио, за първи път включва дизайна на Олимпиадата и официалните цветове на Олимпийските кръгове, които ще бъдат налични и в потребителския интерфейс на телефона. Лимитираната серия се отличава и с предварително качени тапети, посветени на игрите в Рио. Спортистите ще получат и най-новият аксесоар за смартфони на Samsung – безжичните слушалки Gear IconX, които ще осигурят ново фитнес изживяване с вграден пулсомер и самостоятелен музикален плейър. В комбинация със смартфони, слушалките могат да проследяват фитнес показателите чрез приложението S Health.

“Смисълът на спорта е неумолимото пътешествие към насладата от преодолените предизвикателства, а Олимпийските игри са най-грандиозния глобален форум, който отбелязва прогреса и постиженията на атлетите, държавите и техните почитатели. Samsung се възхищава на духа на олимпийците и феновете по света, които непрекъснато преодоляват граници, за да постигат повече”, каза Йонгхи Лий, изпълнителен вицепрезидент на Global Marketing, Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Samsung ще предложи на феновете и потребителите възможността да отбележат Олимпиадата в Рио, като създаде 2016 броя “Олимпийски” Samsung Galaxy S7 Edge, които ще бъдат налични в избрани държави, включително Бразилия, САЩ, Германия и Корея, от 18 юли.

Samsung ще отпразнува Олимпийски дух с редица активности преди и по време на игрите, които включват инсталации с виртуална реалност, където феновете могат да усетят тръпката от различни олимпийски спортове от първо лице. Ново и уникално 4D VR изживяване ще бъде налично на избрани места, където феновете могат да излязат от зоната си на комфорт и да усетят тръпката от високоскоростното каране на каяк.

В допълнение, официалното приложение на Олимпиадата, Rio 2016, разработено от Samsung в партньорство с Организационния комитет на Олимпийските игри в Рио, предлага на атлетите, феновете и потребителите непрестанни актуализации на най-новите новини около игрите. Приложението ще бъде актуализирано в началото на август с информация за официалната програма, локации, събития, резултати и брой медали, и може да бъде свалено безплатно от Samsung Galaxy Apps, Google Play за Android, App Store и Windows App Store.

Повече информация за участието на Samsung на Олимпийските игри може да намерите на www.samsungmobilepress.com/Olympics/

За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. Водещи сме и в пространството на Internet of Things с отворената платформа SmartThings, широко портфолио от умни устройства и проактивно сътрудничество с различни индустрии. За нас работят 319 000 души в 84 страни с годишни продажби от US $196 милиарда. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

Leave a Reply