Саня Борисова и Ники Илиев в страстна сесия за МАХ

QM Media I 14.04.2011

14 април 2011 г. 
Актьорите Саня Борисова и Ники Илиев, които са двойка в живота след участието им в сериала „Забранена любов”, се разсъблякоха във фотосесия за последния брой на списание МАХ. За първи път двамата позволиха да бъдат уловени в горещи пози от обектива на фотографа Васил Германов. Саня позира само по мъжки слипове, а Ники по дънки. Двамата за първи път говорят открито за страховете, вълненията и връзката си в броя на МАХ, посветен на двойките.
Освен предизвикателната сесия на Саня и Ники, новият МАХ разказва за невъзможните връзки на Педро Алмодовор и актрисата Пенелопе Круз, които се целуват само по бузите и за странното готик семейство Хелена Бонър Картър и Тим Бъртън, които живеят в отделни къщи. МАХ повдига и завесата пред голямата любов на Фреди Меркюри – фризьорът Джим Хътън, с когото звездата на QUEEN живее 20 години. Уникалните снимки на двамата се публикуват за първи път в българския печат.
И още: Стоян Радев и Веселина Михалкова, Анна Цолова и Виктор Николаев, Мартин и Михаил Заимови, Джеф и Майкъл Соруър, Андрей Даниел, Пати Хърст, Жозеф Ахрам, Бети Дейвис.

Плюс: Мода – в търсене на добрия костюм. Всичко най-ново и интересно от света на колите, новите технологии, музика и кино, места и маршрути.

Leave a Reply