СЕКЮРИТИ ЕКСПО – най-голямото събитие на охранителния бранш в България

Интер Експо Център I 22.12.2013

Това е мястото, където модерните продукти и услуги се срещат с потребителите на смарт технологиите

От 19 до 22 март 2014 г. Интер Експо Център-София ще е домакин на 21-ото издание на международната специализирана изложба СЕКЮРИТИ ЕКСПО, която се организира в партньорство с Българската търговско-промишлена палата и ежегодно се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи.
СЕКЮРИТИ ЕКСПО е една от най-авторитетните изложби за сигурност и безопасност на Балканите и най- голямото събитие за охранителния бранш в България. Това е мястото, където модерните продукти и услуги се срещат с потребителите на смарт технологиите.
Обединявайки под един покрив цялата верига от изработката на един продукт до интегрирането и инсталирането му, СЕКЮРИТИ ЕКСПО двадесет години е притегателен център за охранителната индустрия в България. По този начин изложбата осигурява идеална платформа за бизнес възможности в международна среда. Чрез участието си български и чуждестранни експерти могат да демонстрират технологичните новости, разработени от тях през последната година, както и да получат актуална информация за продуктите, предлагани в световен мащаб.
Изложбата обхваща не само традиционните решения за сигурност като пожароизвестяване и пожарогасене, видеонаблюдение и физическа охрана, а също и контрол на достъп и биометрични данни, антитероризъм, видеопроследяване, периметрова защита, защита на критична инфраструктура. По време на СЕКЮРИТИ ЕКСПО се представят още аларми, IP и мрежи, IT и комуникации, M2M услуги, приложения в областта на сигурността, криптиране, ръководство и управление на риска, сигурност на операциите, сигурност на архитектурата и дизайна, интелигентни сгради, специализирани превозни средства, лични предпазни средства, специално облекло, оборудване за работа на височина и др.
В дните между 19 и 22 март 2014 г., Интер Експо Център – София ще бъде домакин не само на СЕКЮРИТИ ЕКСПО, но и на специализираните международни изложби Българска строителна седмица и Sofia LogExpo.
Повече информация за специализираната изложба СЕКЮРИТИ ЕКСПО можете да откриете на сайта на Интер Експо Център – София, както и в социалните мрежи Facebook, Google + и LinkedIn.

Leave a Reply