Семинар “Corporate Social Responsibility. Stakeholder Management”, лектор Людмил Каравасилев

Начало: Сряда, 08 Декември 2010 г. – 18:30 часа
Край: Сряда, 08 Декември 2010 г. – 21:30 часа
Място: София, офиса на Юнайтед Партнърс, ул. "Кирил и Методий" №120
Достъп: Такса участие
Организатор: London School of PR (LSPR)
Отворено за медии: Не

Семинар на тема: "Corporate Social Responsibility. Stakeholder Management", част от LSPR, с лектор Людмил Каравасилев, Мениджър “Връзки с обществеността и спонсорство” на ОББ, ще се проведе на 8 декември 2010 г. (сряда) от 18:30 до 21:30 ч. в офиса на Юнайтед Партнърс, ул. "Кирил и Методий" №120.

Теми, включени в семинара:

• Какво са ключови групи?
• Концепция за управление на ключови групи и сътрудничество
• Как да идентифицираме ключовите групи
• Как да оценим влиянията на интересите чрез разпределяне на ключовите групи
• Стратегии за привличане на ключовите групи: нива на обвързване и сътрудничество
• Анализ на рискове / проблеми и корпоративна социална отговорност
• Какво е корпоративна социална отговорност: ключови концепции и подходи
• Паралелни концепции за корпоративна социална отговорност: устойчивост, корпоративно гражданство и т.н.
• Определяне на типа и обхвата на корпоративната социална отговорност за бизнеса: връзка с анализа на проблеми и ключови групи
• Как да комуникираме политиката на корпоративна социална отговорност
• Примери с модели на корпоративна социална отговорност: свързани с кауза, обществен маркетинг, обществена обвързаност, и т.н.

За LSPR: London School of Public е част от David Game Media Group и има представителства в повече от 20 страни. Предлага много високо ниво на специализирано и сертифицирано обучение в сферата на PR, Интегрирани Маркетингови Комуникации и Управление на Репутацията. Участниците добиват завършена представа за основната концепция и съвременните течения в областта на PR, както и умението да прилагат тези знания във всички сфери на бизнеса.

Биография на лектора:

Людмил Каравасилев е на 40 години. Завършил е Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ “Климент Охридски” през 1994 година. Специализира в Iowa Stare University, САЩ, в областта на връзките с обществеността.До 1998 година работи в рекламни агенции и корпоративни отдели за маркетинг и реклама. От 1998 година започва работа в Обединена българска банка като мениджър “Реклама”. От 2002 до 2004 година е маркетинг мениджър на банката. Понастоящем заема позицията мениджър “Връзки с обществеността и спонсорство” на ОББ. В практиката си има многобройни рекламни и PR кампании. През 2004 година проектът на маркетинг отдела на ОББ за уеб-сайт, посветен на Олимпийските игри в Атина печели наградата “БГ сайт на годината” в категорията “Спорт”, съвместно с НетИнфо.През 2005 година печели наградите на Българско дружество за връзки с обществеността в категориите “Кризисен PR” и “Интернет”. През 2008 година неговият екип осъществява един от най-успешните PR проекти на банката – асоцииране с Олимпийските игри в Пекин чрез партньорство с Българска федерация гребане и единствената българска олимпийска шампионка – Румяна Нейкова. Инициатор на проекта на ОББ „Български столици, твърдини и светини”, фокусиращ усилията на банката в областта на културно-историческото наследство. Развива дейността по корпоративната социална отговорност и спонсорство на ОББ в направление масов детски спорт, грижа за деца в неравностойно положение, професионален спорт, култура, историческо наследство и други.
Член на УС на Български дарителски форум и Сдружение "Обединени за милосърдие" – доброволна филантропска организация на служителите в ОББ.

За повече информация:

Ивета Емилова e-mail: iveta.emilova@united-partners.com,
Елена Брайкова e-mail: elena.braykova@united-partners.com
тел.: 02 832 33 44

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/1130

Leave a Reply