Семинар на тема: “Да превърнем икономическите проблеми на кризата в конкурентно предимство”

EVENTS.dir.bg

Кога: 27 януари 2010 г. (сряда)
Къде: София
Достъп: Регистрация, Такса участие
Организатор: BEIED

Събитието: На 27 януари в София ще се проведе семинар на тема: "Да превърнем икономическите проблеми на кризата в конкурентно предимство". Организатор е BEIED.

Език : Английски
Сертификат за участие
Специална Субсидирана Цена за 2010 г. за български фирми

Описание:
11 Ключови маркетингови концепции за увеличаване на продажбите, паричните потоци и печалбата – превръщайки бизнеса си в клиентски ориентирана маркетингова машина.

За успешния бизнес винаги е необходимо да привличаме клиентите – и то най- вече постоянните, тези, които продължават да купуват от нас. Клиентите са тези, които поддържат бизнеса ни развиват го и го правят успешен. Липсата на клиенти ни проваля. Макар тази истина да звучи очевидна – семинарът има за цел да покаже как на практика, с какви техники да привлечем и задържим клиентите в трудни времена.

• BEIED представя сериите си от семинари с цел да помогне на мениджърите да развият своите умения и чувствителност към нуждите на пазара.
• BEIED прилага концепции и техники, прилагани днес в американските МВА програми.
• Участниците получават идеи и доказани управленски техники, прилагани от успешни компании и лидери. Семинарите интегрират концептуални елементи с практически упражнения и значими примери.

За контакти:

office@beied.com
02 980 20 68

Оригинална публикация

Leave a Reply