SEO конференция 2013

seoconference.net I Ася АСЕНОВА I 22.12.2012

SEO конференция 2013 е събитие, което е водещо в областта на оптимизацията и маркетинг за търсачки в страната ни. Събитието е любимо място за срещи между представители на търсещите машини, оптимизатори и клиенти.

SEO конференция 2013, която ще се проведе на 22.03.2013 в Интер Експо Център в град София и ще бъде със специалното участие на член от екипа на Google – Мария Моева. Организаторите на това еднодневно специализирано събитие ви канят да присъствате.

SEO конференция 2013 е събитие, което е водещо в областта на оптимизацията и маркетинг за търсачки в страната ни. Събитието е любимо място за срещи между представители на търсещите машини, оптимизатори и клиенти.

Цели

Основната цел на SEO конференция 2013 е изучаването на актуалните тенденции в SEO и получаване на практически знания (решения) за по-доброто позициониране на сайтове в основните търсачки.

Формат

Целодневна конференция, включваща 3 потока с 18 лекции по 60 минути и кръгла маса с дискусия на теми за оптимизация и маркетинг за търсачки. Този формат дава възможност по време на всяка лекция както да бъде представена подробно темата, така и да се дадат отговори на всички въпроси на присъстващите. Кръглата маса в края на конференцията помага за обобщаване на информацията и позволява задаването на още въпроси към всеки от лекторите.

Програма

Програмата на конференцията е съставена така, че да даде на посетителите възможност не само да се запознаят с актуалните тенденции в SEO и SЕМ, но и да получат изчерпателни отговори на интересуващите ги въпроси. Нарочно сме се спрели на приложни теми, за да направим тази конференция изключително полезна от гледна точка на практическото използване на SEO.

Лектори

Имената на лекторите са познати на всеки, който дори за малко е работил в бранша и по общо мнение всеки от тях е сред най-добрите експерти в областта си. Сред лекторите има представители на Google, експерти по оптимизация и интернет маркетинг, специалисти по контекстна реклама. Още веднъж искаме да подчертаем, че това са хора, заемащи практически, а не управленски длъжности в компаниите, за които работят.

Сред лекторита са : Огнян Младенов (SEOM.bg), Мария Моева (Google), Банко Стоянов, Борислав Арапчев, Васил Тошков, Геннадий Воробьов, Димитър Димитров, Евгени Йорданов, Иво Апостолов, Иво Илиев, Калин Василев, Лили Грозева, Любомир Любомиров, Майк Рам, Станислав Димитров, Христо Атанасов

За регистрация и допълнителна ингормация, моля посетете официалния сайт на SEO конференция 2013 : http://seoconference.net/ 

One Response to “SEO конференция 2013”

  1. Огнян Младенов Says:

    Вече е публикувана и програмата на SEO конференция 2013

Leave a Reply