ШАКИРА Е НОВОТО ЛИЦЕ НА BLEND-A-MED 3D WHITE

United Partners I 14.08.2013

За първи път BLEND-A-MED 3D WHITE сключва международно партньорство със световна звезда

BLEND-A-MED 3D WHITE обявява първото си световно партньорство с мулти-платинената певица и два пъти носителка на „Грами“ – Шакира. Марката, известна по целия свят с това, че прави усмивката по-бяла, определя Шакира за човек, който въплъщава блясъка и неотразимостта на жената, изразени чрез нейната ослепителна усмивка.

„Радостни сме официално да обявим Шакира за лице на BLEND-A-MED 3D WHITE”, споделя Стефан Скуайър, Международен маркетинг директор на Oral Care в Procter & Gamble. „Като изпълнител с много музикални награди, звезда на реалити формата The Voice по NBC, филантроп, икона на красотата и майка, Шакира съчетава истинското излъчване на жена с много разнообразни качества и го постига с винаги сияйната си усмивка. Ние сме много развълнувани, че красива и силна жена като Шакира ще представлява марката.”

Като международен посланик, Шакира ще представи най-новия продукт на BLEND-A-MED, носител на поредица от награди – BLEND-A-MED 3D WHITE, в глобалната кампания, която включва печатни телевизионна реклама, ПР и онлайн активности. Кампанията официално стартира през есента на 2013-та година.

„Много се вълнувам, че ще бъда световен посланик на BLEND-A-MED 3D WHITE. Винаги съм смятала усмивката за най-важното предимство в живота си.” – споделя Шакира. „Марката е забележителна и ще бъде чудесен партньор на моята фондация Barefoot по време на съвместната ни работа в подкрепа на децата в Колумбия.” 

Leave a Reply