Ще има ли битка за стола на Милен?

www.vsekiden.com | 2010-01-29 

Кадри на Нова или тв лица от близкото минало, се чудят зрителите

Кризата с мъжете тв водещи е факт от доста време, но особено сериозен става проблемът след като два сутрешни блока останаха само с жени водещи. Дали съдбата на Ани Цолова ще сполети Лора Крумова или за русокосата телевизионерка вече е измислен заместник на Милен Цветков, вълнува голяма част от зрителите на Нова.
Разбира се, от медията не издават намеренията си, затова ние се разровихме из тв архивите от близкото минало, за да потърсим подходящи лица, минали през школата на сутрешните блокове или просто изявявали се в национален ефир, които биха били обект на интерес от страна на тв шефовете. Предвид факта, че се върти името на Асен Григоров за продуцент на предаването, то съвсем логично е той да покани някои от хората, с които вече е работил през различните години. Той обаче не си вдига телефона, явно не желаейки да коментира. Стана ясно обаче, че Иван Бедров отпада от сметките и това той заяви самият той пред “Всеки ден”. “Не ме замесвайте – нямам нищо общо”, категоричен бе бившият кадър на наскоро закритата Re:Tv.
Пак оттам зрителите познават Тома Биков. Той бе едно от доста тиражираните лица на новинарската телевизия и не е изключено да бъде поканен за заместник на Цветков.
От хората, с които Асен Григоров работи няколко години в БНТ, не бива да пренебрегваме Стоян Витанов. Симпатичният журналист е познат на Нова още от времето, в което водеше там предаване за туризъм. След това отиде на “Сан Стефано” и известно време в дует с Ивет Добромирова събуждаха зрителите на националната медия. Мина през БТА, в момента ръководи собствена PR-агенция, но не крие, че телевизията още му е тръпка и би се върнал на екран. “С удоволствие бих приел една сериозна оферта. Правил съм сутрешен блок, знам колко е трудно и изтощително, но бих се върнал”, призна той пред “Всеки ден”.
Радиата също са люпилни за добри водещи и особено това важи за “Дарик”. Драгомир Симеонов и плътният му глас със сигурност биха били добро допълнение към Лора в “Здравей, България”. Драго вече е бил пред камера в ефира на БНТ, има опит с живите предавания и то не къде да е, а при самият Хачо Бояджиев в “Полет над нощта”.
Разбира се, възможно е Нова да заложи на свои кадри и да не търси отвън, защото такива подходящи има сред екипа на частната тв. Репортерът Евгени Генчев вече се е доказал като добър журналист и като прибавим това, че през лятото заместваше успешно титулярите, то изборът би бил повече от удачен. Кой ще е щастливецът обаче ще разберем на 15-ти февруари, когато Лора ще каже “Добро утро” на зрителите в компанията на новия си партньор.

Оригинална публикация

 

Leave a Reply