Ще преоткрием ли България?

в. Седмичен Труд | 23.03.2011

 

Ново предаване под наслов "Аз обичам България" пуска Нова телевизия. Всеки петък в прайтайма водещата Евелина Павлова ще ни приканва да преоткриваме българските събития, личности и факти, заради които обичаме страната си. Но макар с патриотичен замисъл, предаването обещава да забавлява с много хумор, музика и забавни игри с публика и отбори, в които взимат участие и известни личности.
Представяйки българското в собствената си идентичност, водещата признава, че любимото й ястие е капамата, "Оркестър без име" – родният филм, който най-много харесва, а любимата й песен – "Ако имаш време", в изпълнение на група "Тангра". Изявявала се като програмен директор на Радио Мила Голд и Радио Star FM, Евелина е интервюирала едни от великите имена от световната музикална сцена. Но признава, че никога не би могла да живее далеч от семейството си и да се засели в друга държава.
Шоуто "Аз обичам България" е по лиценз на холандската продуцентска компания Talpa Media, като освен в България, се излъчва още в 30 други държави от Европа и Близкия Изток.

Стр. 10

Leave a Reply