Силно международно участие на SECURITY EXPO 2013

Inter Expo Center I 16.01.2013

XX юбилейно издание на изложението за сигурност и охрана ще се проведе след по-малко от три месеца в Интер Експо Център – София

Фирми от Великобритания, Унгария, Чехия, Литва, Латвия, Белгия са потвърдили вече своето участие в специализираното изложение за сигурност и охрана. Китайският производител Nuctech Company Limited също заяви участието си и така форумът вече представя лидери в бранша от два континента. Високотехнологичните продукти за проверка на сигурността, както и представянето на тенденциите в охранителния бизнес се очаква да заинтригуват рекорден брой посетители.

Традиционно В2В форумът ще се проведе под патронажа на министъра на вътрешните работи на Република България, а министерството ще участва и с щандове, на които ще бъдат представени ГДГП, ГДПБЗН, ИСТ, АМВР. Изложението ще бъде подкрепено чрез представянето на интересни експонати и от Министерството на отбраната. Ще бъдат демонстрирани най-новите системи за сигурност и оборудване, цялостни сградни решения и интелигентни сгради. Посетителите ще се запознаят с тенденциите в управлението на сигурността, обществени системи за сигурност, транспорт на пари и ценности, както и нововъведенията в трафик контрола, ИТ сигурността и управлението на данни. Своите услуги ще представят и фирми, предлагащи физическа охрана. SECURITY EXPO 2013 е специализиран форум за бизнес, комуникация и инвестиции, но се обръща и към крайния потребител.

Съвместно с Българската Фасилити Мениджмънт Асоциация ще бъдат обсъдени перспективите на фасилити бранша – сигурност и превенция като основни звена в управлението на сгради. Изложението ще помогне и за допълнително популяризиране на професията, която все още е нова за страната ни.

ХХ юбилейно изложение SECURITY EXPO ще се проведе от 6 до 9 март паралелно с VI издание на ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА, както и със специализираните изложения за машиностроене, металообработване, металургия, заваряване (MachTech & METAL), за автоматизация, мехатроника и роботика (IFAM), за електроника, професионално оборудване и енергетика (INTRONIKA) и за пластмаси, каучук, химия и екология (PLAST).

Повече за събитието можете да следите на официалната страница на изложбения комплекс и във Facebook.

За повече информация:

Надежда Ванева
Връзки с обществеността
Интер Експо Център
Тел: 02 9655 292 ; 0888 60 14 33
e-mail: nvaneva@iec.bg 

Leave a Reply