Симона Пейчева е новото лице на bbt

в. Телеграф | Ася ИВАНОВА | 2010-05-14 

Шампионката вдига луд купон за рождения си ден

Световната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева е новото лице на предаването "Така го правят жените" по bbt, научи "Телеграф".
Тя ще води шоуто редом с Лора Георгиева, която доскоро е била водеща на "Новините" в друга телевизия. Двете ще нищят теми, свързани изцяло с женската аудитория и техните проблеми. Шоуто с новите лица започва от понеделник от 14 часа, като ще продължи два часа.

Притеснения

Двете дами споделиха пред "Телеграф", че не са много притеснени от новото начинание, тъй като имат опит с камерата. И докато Лора Георгиева е била в ролята на водеща, то българската гордост в художествената гимнастика е свикнала да бъде разпитвана от журналистите.
Тя разкри, че да бъде водеща е нейна отдавнашна мечта. Симона дори възнамерява да запише журналистика, за да е на ниво в новото си амплоа. Според нея познанството й с много известни личности у нас ще й помогне във воденето на шоуто. Но неудобните теми ще ги разнищва с деликатен замах. "Лора ще се занимава с по-разкрепостените гости, докато аз ще обсъждам по-сериозните теми", разкри още Симона. Първите гости на двете ще са риалити героите Анжелика и Радо от "Биг Брадър Фемили". И докато Лора е готова да опипа гърдите на порно актрисата, ако й предложи, то Симона не е толкова убедена.

Помощ

Едновременно с воденето Пейчева тренира и дечица в собствения си спортен клуб. Затова тя е строила цял отряд от помощници в отглеждането на нейното момченце. И докато Симона е в студиото, таткото и бабите ще гледат малкия Алексей, който скоро ще навърши годинка. Тя разказа пред "Телеграф", че има амбицията момченцето й да започне да тренира някакъв спорт, за да се научи на дисциплина и да не залитне към пороците на тийнейджърите.
Днес Симона има рожден ден. "За първи път ще празнувам като хората. Винаги на този ден съм имала състезания, миналата година бях бременна, но сега съм поканила много гости и ще изкараме страхотно", довери още настоящата треньорка по художествена гимнастика.

Стр. 11

Leave a Reply