Симона Първанова споделя с Камелия уникалната развръзка на съдбовния си романс трансформиран в силно приятелство

FirstSnovA Creative Concepts I 12.01.2012

Днес в ефира на “TV7” топводещата Симона Първанова ще сподели за пръв път уникалната история за съдбовната развръзка след раздялата с неин любим.

Днес в ефира на “TV7” топводещата Симона Първанова ще сподели за пръв път уникалната история за съдбовната развръзка след раздялата с неин любим.

По покана на редактора Веселин Тодоров красавицата гостува днес от 16.30часа в предаването „Споделено с Камелия”.

В студиото на ток шоуто Симона разкрива всичко за приказната история – драматичен романс, който след всички тестове на времето се трансформира в силна приятелска връзка, която продължава и до днес.

„Още с първите слънчеви лъчи на лято 2010 открих себе си на много прекрасно място – Къс от Рая тук на земята – остров Корфу. И както добрите разказвачи започват своите истории, така и аз бих се върнала в дните назад с: … „Имало едно време щастливо момиче с приключенски и авантюристичен дух, което обожавало да пътешества. Името и е Симона”. И за да се върнем в настоящето ще продължа така – Живея в света на приказките и често се питам: Сънувам ли?

И благодаря на Бог, че всеки път отговорът е: „Ти си будна, радвай се на твоята чудна реалност, изпълнена с много истинска любов, щастие и вдъхновяващи успехи”.

Точно Корфу е отправната точка за двете генерални промени в живота на Симона. В професионален план старта е повече от висок на международно ниво– подготовка на идейни проекти, цялостна организация и провеждане на събития на територията на гръцкия остров. Там през юни 2010г. амбициозната блондинка открива дейността на своята компания за креативни ивент концепции – „FirstSnova”.

На същото място тя среща първоначално любовта, която в последствие се трансформира в най-доброто и истинско приятелство в живота й.

Начинът по който започва всичко, съдбовната среща, развръзката и настоящите взаимоотношения между красивата бизнесдама и най-добрият и приятел са достойни за сценарии на касов холивудски филм с елементи от всички жанрове в киното – романтичен трилър, драма и екшън комедия.

А докъде се простират мечтите, амбициите и хоризонтите за Симона ще ни разкрие самата тя днес от 16.30 часа в предаването „Споделено с Камелия” – http://youtu.be/RbZ-7Vtu-20

ИНФО И СНИМКИ: „СПОДЕЛЕНО С КАМЕЛИЯ” и „FirstSnovA”

 

Leave a Reply