СИСТЕМИ И АПАРАТИ ЗА ПРЕЦИЗНА ДИАГНОСТИКА НА БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2014

Максимален поглед върху необходимите детайли са в основата на прецизната диагностика, така важна както за лекаря, така и за комфорта и удовлетворението на пациента. Най-новите модели дигитални апарати – сензори, детектори, панорамни 3D апарати и друга техника, с които се постигат изключително високи диагностични резултати, са сред експонатите на БУЛДЕНТАЛ 2014. Те са част от богатата медицинска изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, която ще се проведе от 21 до 23 май т.г. в Интер Експо Център, София.

Специалистите могат да се запознаят с възможностите на новия интраорален сензор RVG 6200 с най-високата реална резолюция на пазара – 24 lp/mm. Той позволява висока стойност на образа и е по-комфортен и лесен за употреба в ежедневната практика в сравнение с всеки друг сензор.

Внимание заслужава и новият дигитален панорамен апарат с най-висока резолюция за 3D изследване CS 8100 3D. Той има четири различни обема на 3D реконструкция – от 4х4 до 8х9 и осигурява изключителна прецизност. Важно е и това, че безшумната работа допринася за пълния комфорт на пациента. Редица предимства има и дигиталният панорамен апарат с уникална 2D+ технология, даваща изключително голямо диагностично предимство пред стандартните панорамни графии. С едно кликване се активират мощни филтри за настройка на контраста и яркостта.

Сред експонатите са и дигитализираща система за секторни графии с фосфорни плаки с най-високата реална резолюция на пазара 22 lp/mm, комбиниран апарат за панорамни, цефалографски и 3D изследвания и единственият на пазара дентален юнит с възможност за инсталиране на него на дентален кугел Planmeca ProX.
Плака детектор и интраорална светлина са в основата на надежден визуален метод за откриване на плака и осигуряване на осветление по всяко време на работа с пациента. С Кариес детектор на KSD-Medical също видимо се откриват кариеси, намалява се рискът от вторичен кариес и инвазивно екскавиране.

Това са само някои от експонатите, които ще привлекат вниманието на денталните специалисти със своето новаторство и изключителни възможности за прецизна диагностика и качествено зъболечение

Leave a Reply