Слави прави собствена телевизия

www.lifestyle.bg | 14.05.2012

Шоуменът ще прави телевизия с излъчване на уникални риалити формати 

За да сбъдне намеренията си и д аси направи собствена телевизия, Слави ще се бръкне с около 30 милиона лева, а първото шоу ще е с криминална насоченост и в него главни герои ще бъдат бивши пандизчии.
Решението за старта на новия проект било взето след като на всички стана ясно, че рейтингът на всички негови продукции в бТВ се стопява скорострелно. Дългия размислил как може да пребори конкуренцията и с мениджърския си екип решили, че най – удачния вариант е да направят собствена кабеларка.
Трифонов вече е възложил на екип специалисти да започнат разработката на новия продукт и до края на лятото да му представят идейните си проекти. Според запознати, Слави няма да рискува сам в инвестицията, а ще привлече и средства от свои ортаци. Категорично, котролния пакет от 51% ще притежава той, а останалите дялове ще бъдат разпределени между двама или трима съдружници.
Първоначалните сметки показали, че за осъществяване на стратегията са необходими около тридесет милиона лева, с които ще се закупи техника, ще се оборудват нови студия за запис, ще се заплащат авторски права и възнаграждения на персонала. Няма яснота какво ще бъде името на новата телевизия. Със сигурност в него ще фигурира името на Слави Трифонов, защото той все още е изключително популярна личност в България.
На драгите телевизионни зрители ще бъдат предлагани различни формати, каквито до момента не са излъчвани у нас, пише skandalno.net Със сигурност, едно от първите риалитита ще бъде криминално шоу, в което ще участват бивши затворници. Естествено, ще има и футболно предаване, в което яростни привърженици на различни отбори ще бъдат натикани под един покрив. Допуска се и възможността за продукция, в която главни герои ще бъдат нестандартни и различни хора, като Дидо Икебаната и Азис например.
Целта на Слави и компания като цяло, е да се предложи продукт с изцяло нова концепция, която да привлича рекламодателите. В тв аферата ще бъдат набутани почти всички от настоящия екип на Трифонов, но ще има място и за нови личности с оригинални идеи.

Оригинална публикация

Leave a Reply