Слави уволни Иво Сиромахов

в. Show | 18.08.2010

Причината за внезапния раздор между Сиромахов и Трифонов е класацията на най-дразнещите българи, публикувана в списание "Maxim", чиито екип се оглавява от Иво. Без да му пука, сценаристът на Слави огласил реалните данни на проведената сред читателите анкета. А те гласят, че Дългия е най-неприятният ВИП-тип.
Трифонов буквално побеснял, когато видял списанието, и обвинил сценариста за това, че не е взел мерки да спре излагацията, позоряща имиджа му. Шоуменът счел цялата история за предателство, а, както знаем, той не прощава, когато най-верните му хора му забиват нож в гърба. Сиромахов обяснил на Слави, че нямало как да промени фактите, пък и в случая всичко било на шега. Въпреки това сценаристът се извинил на Дългия, но той бил непреклонен. "Шега?! Най-верният ми човек да ме обяви за най-мразения и дразнещ българин! Търси си нова работа!" – били последните му думи. твърди сайтът razkritia.
Иво се надява, че до 2-3 седмици на гологлавия ще му мине и скандалът ще остане в историята. Ако това обаче не се случи, което е по-вероятно, Сиромахов може да стане част от "Комиците" или "Нека говорят с Росен Петров", които със сигурност ще искат да го привлекат в екипите си и така още повече да вбесят Трифонов.

Стр. 5

Leave a Reply