СОФИЯ ДЕНТАЛ МИЙТИНГ НА БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2014

По време на специализираната изложба за хуманна и дентална медицина БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2014 г. свой щанд ще има Асоциация София Дентал Мийтинг (Sofia Dental Meeting). От 21 до 23 май, в специален уъркшоп корнер, Асоциацията ще даде възможност на посетителите на Интер Експо Център – София да видят на живо клинични демонстрации и кратки презентации по определени теми, както и да се включат практически в конкретна манипулация. Подготвени са и избрани SDM – филми от най-интересните лекции и клинични демонстрации от 7-годишната история на Асоциацията.

Сред темите, които ще бъдат презентирани и дискутирани по време на изложбата, са препарацията за ендокорони и корони, дисталните композитни възстановявания, минимално инвазивните техники на възстановяване при енодонтски лекувани зъби. Специалистите ще обърнат внимание и на техниките за работа с кофердам, послойната техника за възстановяване на фронталните зъби, основни хирургични техники за поставяне на импланти, както и протезирането върху тях. На щанда на Асоциацията професионалистите ще могат да получат повече практическа информация относно техниките за костна и мекотъканна регенерация, техниките за лечение на периимпантит и препарацията за керамични фасети.
София Дентал Мийтинг ще срещне посетителите със специалисти в областта на денталната медицина като д-р А. Тумбалов, д-р Е. Йончева, д-р К. Маринов, д-р Д. Филчев, д-р Е. Русева и д-р Г. Илиев.

Повече подробности и Програмата на София Дентал Мийтинг по дни и часове можете да видите тук.
Работното време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2014 е от 21 до 23 май, от 9:30 до 18:00 часа.

Още информация за международната изложба можете да откриете на сайта www.bulmedica.bg, както и в социалните мрежи Facebook, Google+ и LinkedIn.
 

Leave a Reply