СПИСАНИЕ ЕVO СТЪПИ В БЪЛГАРИЯ ЗА РАДОСТ НА ФЕНОВЕТЕ

MyPR.bg I 10.10.2012

„Тръпката от шофирането” е мотото на британската автомобилна библия

10 октомври 2012 г. От тази седмица на българския пазар е evo – британското топ списание за най-добрите автомобили и места за шофиране. Феновете на марката ще имат възможност да се насладят на уникални репортажи, фотографии и видео материали, отразени в десет книжки годишно.
Ексклузивните представяния на най-интересните, бързи и мощни автомобили, които са запазена марка на британското издание, ще бъдат на разположение на българските ценители, които досега имаха достъп до тях само онлайн или в чуждите издания на списанието. Българските материали включват ревюта на интересни модели, достъпни на нашия пазар, атрактивни пътища, съвети за спортно шофиране и представяне на гаража на известни личности.
Върху 116 страници автори като Хари Меткалф и Хенри Кетчпол ще осигуряват на българския читател атрактивно и технично издание, без празни приказки. Най-важните думи в evo са технология, качество, изключителност, обективност и емоция, обединени в мотото „Тръпката от шофирането”. С британска разчупеност на текста, но и с фокус върху техническия детайл, изданието постига мисията си – да информира, да образова, но и да забавлява. Увлекателните статии са гарнирани с изключителни снимки и видео, достъпни и на уебстраницата на списанието и в социалните мрежи.
Основни теми в изданието са новите коли и технологии, тестове и любопитни видео ревюта, интересни пътища за шофиране у нас и в чужбина, съвети за покупка на спортни автомобили втора ръка, тунинг, интересни личности и техните гаражи, съвети за спортно шофиране.
Първият брой тръгва с 31 страници, посветени на McLaren MP4-12C, с тест из Африка и пряко сравнение с легендата Ferrari F40. Материалът ще разясни и защо един от най-интересните пътища в света се намира в Мароко.
Читателят на evo у нас ще се запознае с някои изключителни модели – като Volvo S60 Polestar и Dodge Challenger SRT8. Българският екип пък се забавлява много при заснемането на видео ревютата на новата Toyota GT86 и на BMW Z4 sDrive35is.

Ключови местни материали са още гостуването на пистовия шампион Румен Дунев в рубриката „Аз и моят автомобил”, както и полезни съвети за покупка на спортен автомобил втора ръка от наличните на нашия пазар.
Списание evo излиза на български език месечно, на цена от 5 лв. Главен редактор на изданието е автомобилният журналист Георги Иванов.

Фото: Камелия Атанасова

Повече за evo:
evo съществува от 1998 г. и е издание на Dennis Publishing, Великобритания. Компанията е позната по цял свят със своите лайфстайл и автомобилни списания – Octane, Auto Express, The Week, Men’s Fitness, Health and Fitness, а доскоро и Maxim. С излизането на evo на българския пазар, страната ни се присъединява към семейство от 12 държави – Великобритания, Италия, Малайзия, ОАЕ, Франция, Хърватска, Словения, Сингапур, Тайланд, Турция, Украйна и Чехия. По оригинален начин, списанието представя най-желаните автомобили – от суперспортни модели до най-достъпните предложения на пазара. Уебстраницата за България е www.evobg.bg

Оригинална публикация 

Leave a Reply