Списание Hello! на български

в. 24 часа | 11.12.2010

Най-клюкарското световно списание Hello! тръгва на български до 2 седмици.

Това е изданието, което се печата в 71 държави, има над 15 млн. читатели, а знаменитостите с удоволствие разказват историите си в него.
За първи път списанието излиза в Испания през 1944 г. и прави революция, като слага на корицата известна личност, което е и началото на нов формат в печатните издания. И до ден днешен го има там под името Hola!. To редовно публикува снимки и любопитни материали за семейството на Симеон Сакскобургготски и на децата му.
През 1956 г. за първи път в историята на журналистиката Hello! отразява кралската сватба на принц Рение и Грейс Кели. Стартовият брой на Hello! във Великобритания публикува първото интервю, давано от член на британското кралско семейство. Сватбата на принц Чарлз и Даяна е обилно отразена със снимки, защото списанието е ексклузивен гост на събитието. Сега по същия начин ще заснеме и сватбата на принц Уилям и Кейт Мидьлтън.
"Hello! България" тръгва на 92 страници. Ще се издава от S Media Team – партньор на Би Би Си за България, Сърбия, Македония, Черна гора, Косово и Албания. Портфолиото на издателя включва още издания като BBC TopGear, BBC GoodFood, BBC Knowledge, F1 Racing, Yachting and Lifestyle, Prime_Time и Motor Show.

Стр. 32

Leave a Reply