Спортен журналист в стола на Милен

BNEWS I 2010-02-12

След шумното отстраняване на Милен Цветков и главоблъсканицата Иван Михалев или Емил Кошлуков да партнира на Лора Крумова, в Нова тв заложиха на стария водещ на спортните новини – Никола Стойнов (Коко).
 
Досега Коко ни представяше минутите за спорт в сутрешния блок. Буквално до вчера – 11 февруари, се спрягаха имената на Иван Михалев от седмичника "Капитал" и Емил Кошлуков.
Както BNEWS съобщи, предаването вече ще започва 15 минути по-рано от обичайното – в 6:45 ч, и ще завършва в 9:15 часа.  Тематичен преглед на печата, новини, информация за времето и музика ще има в първите минути на „Здравей, България". Между 7:30 и 7:40 часа ще върви т.нар. репортерски сериал – 10 минути коментари и анализи по една и съща тема в името на плурализма и различните гледни точки.
В петъците Диана Найденова ще ни "сервира" „Закуска за шампиони", където ще се коментират различни теми от политиката, икономиката и социални проблеми. На нея също се търси екранен партньор.
Като цяло, сутрешният блок ще залага на повече репортажи, живи връзки и видео материали. Освен това в "Здравей, България" вече ще се появяват т.нар. информационни табели, които ще ориентират зрителя, който току-що си е включил телевизорът, в основните акценти.
Сутрешният блок е и с нов продуцент – Асен Григоров, който има богат опит като телевизионер.
 

Leave a Reply