SQL Server Launch 2016 Discovery Day представя новите възможности на Microsoft SQL Server пред българските експерти

Acta Verba  | 08.06.2016

На 10 юни в Бизнес център „Земята и хората“ ще се проведе SQL Server Launch 2016 Discovery Day. Събитието се организира от PASS, глобалната общност на SQL Server потребителите по света, и Инспирит, първата и за момента единствената компания на българския ИТ пазар, специализирана в SQL Server Platform.

„Това събитие има за цел не само да представи най-новото от света на Microsoft SQL Server, но и да е още един повод ИТ общността и нашата потребителска група в частност да се съберат и заедно да поговорим за казуси от практиката ни. Развитието на професията и на общността са едни от важните мотивационни фактори за мен и екипа на Инспирит от самото създаване на компанията през 2010 г.“, каза Маги Наумова, основател на Инспирит.

Маги е международно известен специалист, инструктор и лектор на събития в България и в страни като Норвегия, Дания, Германия, Швеция, Великобритания и други. През 2015 г. тя беше презентатор на PASS Summit – най-големият световен SQL Server форум, провеждан ежегодно в Сиатъл. Тя е един от 80-те експерти в световен мащаб, притежаващи сертификата Microsoft SQL Server MCM (Microsoft Certified Master) и е определяна от Microsoft като MVP (Most Valuable Professional) 5 години поред. В първата половина на събитието тя ще представи възможностите на новия SQL Server.

Във втората част на събитието участниците ще бъдат разделени на групи и ще работят по практическо задание със състезателен характер. Една от групите ще бъде излъчена като победител и нейните членове ще получат голямата награда, както и безплатна регистрация за еднодневния курс „Get ready”, който ще се проведе на 23.06.2016 г. Атрактивни награди за участниците ще осигури и Майкрософт България.

Присъствието на събитието SQL Server Launch 2016 Discovery Day е безплатно. Местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация тук.

За Инспирит:

Инспирит е създадена през 2010 г. от Маги Наумова, SQL Server експерт с повече от 15 години опит. Тя е един от 80-те специалисти в света, притежаващи най-високата сертификация в областта: Microsoft SQL Server MCM.

Основните сфери на дейност на компанията са свързани с предоставянето на консултантски услуги, обучения, SQL Server поддръжка и отдалечена поддръжка на бази данни.

Екипът на Инспирит е реализирал повече от 50 мащабни проекта за 45 клиента както в България, така и в други страни като Дания, Норвегия, Швеция, Великобритания и Германия. Сред клиентите на компанията в България са HP България, C-Soft, I&G Brokers, BNP Paribas PS, Банка ДСК, Райфайзен Банк, Siemens България, ITCE, Vivacom, Tradologic, Теленор, Blizoo, Mtel, Майкрософт България, Български пощи, Haemimont, ReconArt и много други.

За повече информация и новини за предстоящи събития:

LinkedIn 
Официален уеб сайт

 

 

Leave a Reply