Срещи без стрес!

United Partners I 26.08.2013

Новият шампоан head&shoulders Total Care: създаден за мъже, одобрен от жените!

Жените обичат да се наслаждават на процедурите за разкрасяване и да се оправят пред огледалото. Докато мъжете искат да се приготвят без да губят много време и да излязат навън, колкото се може по-бързо. Въпреки всичко, съвременният мъж разбира колко е важно доброто първо впечатление и затова осъзнава нуждата за нещо „повече от едно измиване”. В днешно време той търси оптимален резултат за косата и стила си.

Какъв е изборът на мъжа за страхотно изглеждащата коса, без това да му коства излишно напрежение?

Самият отговор бе представен на живо на сцената в „Студио 5“ от дългогодишните добри приятели Владо Карамазов и Ани Пападопулу. Двамата талантливи актьори показаха колко различно мъжете и жените се приготвят пред огледалото, за да излязат на среща с приятели.

Владо Карамазов използва новия шампоан за мъже head&shoulders Total Care, създаден, за да даде на мъжа всичко, което той иска: чиста коса, без пърхот и улеснено стилизиране. Всичко това – събрано в една бутилка, за оптимални резултати – и без време за губене.

head&shoulders Total Care: три ползи в една бутилка

1. Напълно чиста коса:

Новият шампоан head&shoulders Total Care е създаден, за да отмива цялата мръсотия от косата и скалпа, включително мазни корени и пот. Комбинацията с активните почистващи съставки, правят косата и скалпа чисти и свежи от едно измиване, като спомагат за лесното й стилизиране.

2. Коса без пърхот:

Над 50% от мъжете по света страдат от пърхот. Антицинк технологията на head&shoulders с ключова съставка ZPT, представена на пазара преди 50 години, е подобрена през годините, за да осигури коса до 100% без пърхот още след първото измиване. Резултатите са страхотно изглеждаща коса и здрав скалп.

3. Лесно стилизиране:

Съчетанието на подхранващите съставки във формулата на Total Care е подобрена, за да защитава косъма и в същото време прави така, че всеки косъм да застава така както искате. В момента, в който излезете от банята, косата е лесна за стилизиране и лесно се постига желания външен вид. Дали той ще е рошав и небрежен, сякаш току-що сте станали от леглото, разделен на път или с бретон – външният вид е по-лесен и по-бърз за постигане и поддържане с Total Care.

Новият шампоан head&shoulders Total Care има освежаващ мирис, който е разработен специално за мъжете. Ароматът на шампоана се нарича „кобалт”, но няма общо с химичния елемент. Името си получава от силното освежаващо и типично мъжко ухание, които дават усещане на сетивата, когато шампоанът се използва под душа.

Leave a Reply