Станишев си навлече гнева на социалната мрежа

в. Преса | Мария СВЕТЛИНОВА | 24.07.2012

Лидерът на БСП Сергей Станишев успя да си навлече гнева на десетки потребители във Фейсбук. Червените, които се борят да съберат 700 хиляди подписа за референдум за АЕЦ "Белене", организираха онлайн дискусия по темата вчера. Предвиденото време обаче се оказа изключително малко за огромния интерес към чата. Само за час Станишев трябваше да отговори на стотици питания, но не успя.
Общо 423-ма бяха потребителите на социалната мрежа, които очакваха да получат конкретика за атомната енергетика и необходимостта от централата. "Имах три въпроса към г-н Станишев и нито един отговор от него", ядосваше се Борислав Борисов. "Голяма излагация е този разговор!", допълни и потребител с името Иван Иванов. "Разговорът свърши, преди да е започнал", коментира и Таня Симеонова.
Организаторите на дискусията също оцениха минусите и обещаха да измислят нов начин за дебат в интернет, така че всеки да получи отговор. Дотогава всеки един, отправил питане до Станишев, ще получи реакция в рамките на няколко дни.
В малкото си постове соцлидерът допусна, че е възможен "гигантски натиск от правителството към хората, за да обявят подписката за невалидна".
ТЕКСТ ПОД СНИМКА
Лидерът на БСП Сергей Станишев обяви пред потребителите във Фейсбук, че колкото повече се отлага АЕЦ "Белене", толкова по-скъп ще става токът.

Стр. 6

Leave a Reply