Стартира лятната стажантска програма на Пощенска банка

03.06.2014г. 

Пощенска банка (www.postbank.bg) стартира записването за традиционната си лятна стажантска програма. Тя е насочена към амбициозни и талантливи млади хора с мотивация да докажат своите качества и да започнат професионалната си кариера във водеща финансова институция. Стажът дава възможност на участниците да натрупат практически умения в банковата сфера и да се ориентират относно своята бъдеща професионална реализация.
Практиката стартира от 1 юли 2014 г. и ще се провежда във финансовите центрове на банката в София, Варна, Бургас, Пловдив, Плевен и Русе. Стажът е платен и е на пълен работен ден.
Програмата започва с едноседмичен познавателен курс, по време на когото младежите имат възможност да получат обща информация за банката, нейната вътрешна структура и основни сфери на дейност. Специално внимание се отделя и на представянето на ключовите продукти на финансовата институция.
В помощ на студентите експертите на Пощенска банка ще проведат събеседвания, за да определят най-подходящата сфера на дейност за тях. Разпределението по локации ще бъде извършено и в съответствие с възможностите на кандидатите. Успешно приключилите стажанти получават сертификат за преминат стаж и попадат в базата данни с перспективни бъдещи кандидати за работа.
Желаещите да практикуват стажа си в Пощенска банка трябва да бъдат студенти 3 или 4 курс на обучение в икономическа специалност. Крайният срок за кандидатстване е 13 юни. Повече информация можете да намерите на www.postbank.bg.

Автор:
Postbank team  

Leave a Reply