Стойчо Керев: Щастливо разведен съм!

в. Show | 2010-03-31 

Стойчо Керев е журналист, консултант и анализатор. Специализирал е телевизионно продуцентство и оперативен – мениджмънт във Великобритания. Работил е като водещ на "Всяка неделя", в БНТ, под продуцентството на Кеворк Кеворкян. Именно Стойчо прави последното интервю" с Тодор Живков. И въпреки че е известно лице. хората не знаят почти нищо за Стойчо. До днес, когато Сесил го приклещи натясно.

- Направи последното интервю с Тодор Живков. С какво впечатление остана от него, за какво си говорихте, усети ли предизвестения му край още тогава?

- Шанс на кариерата можеше да е интервю, направено от друг колега. Има и един комичен момент от разговора ни с другаря Живков, описан в книгата на Кеворк. Един и същ въпрос му зададох два пъти. Голям майтап падна, като гледах записа. Пък и Кево не спира да ме подкача за този гаф.
Всъщност интервюто го уреди той. Според мен Живков е еманация на успяването в средата на развития социализъм. Модел за поведение на доста хора, които виждаме на екраните си и днес.
Какъв предизвестен край бе, мила моя?
Той вече беше разбрал истинското си положение, беше преброил хората около себе си. Живков не страдаше от комплекса на днешната политическа среда.

- Успя ли да предразположиш Тодор Живков да сподели нещо с теб, което на другите не беше разкривал до този момент, и с какво те изненада Тато лично теб?

- Да, има такъв момент и той е извън интервюто. В предварителния ни разговор, когато си тръгвах от вилата в "Бояна", останах насаме с него за около три-четири минути. През тези няколко кратки мига чух много неща. Голяма част от тях разбрах след време. Не мога да споделя всичко с теб въпреки симпатията ми. Но ще ти кажа едно изречение от него: "Момче, всеки след мен ще се опитва да стои възможно най-дълго".

- Защо толкова симпатичен и успял професионално мъж като теб все още не е женен?

- Хайде на пързалката! За брака ще ти споделя накратко. Бях женен и днес съм щастливо разведен мъж.
В чудесни отношения съм с екссъпругата, която виждам рядко. Може пък и това да е причината. Имам дъщеря, но тя не живее в България от доста време.

- Имаш ли сериозна връзка в момента, живееш ли с някого, влюбен ли си или разчиташ на случайни и спорадични авантюри?

- По-брутално зададен въпрос не съм срещал! След като упорстваш, ще ти отговоря. Не разчитам на авантюри, конфитюри, шамандури и старлетки. Влюбването е част от живота ни и не бива да му бягаме.

- Полигамен или моногамен е Стойчо Керев и защо?

- Моногамен, разбира се!

- По-млади или по-зрели жени предпочиташ за интимна връзка и защо?

- Що за въпрос? Ти съвсем си изврещяла! Няма възраст в любовта! Годините са за тези, които имат комплекси. Тъй като ще търсиш стряскащо заглавие, ще ти кажа така – не бих легнал с баба ти.

- Според мен ти си притежател на най-големия полов орган – мозъка! Все пак смяташ ли. че размерът има значение и ти лично имаш ли притеснения в това отношение?

- Този въпрос е продължение на една заигравка между нас в едно мое предаване… Не спираш да ме притискаш и сега. Истината е в главата. В мозъка се раждат всички фантазии. И страстни, и красиви. Най-големите мислители на цивилизацията са се изказвали по въпроса с уникални попадения. Сещам се за една фраза на Бърнард Шоу: "Още преди да легнеш с нея, ти вече си го направил в съзнанието си". Чувал съм от жени, че размерът наистина има значение. Склонен съм да им вярвам.
Не се притеснявам от размера, чийто собственик съм. Бъди уверена!

- Харесваш ли жени с пластични операции, най-разпространената от които е силиконов бюст, или предпочиташ да се наслаждаваш на натурални природни дадености?

- Защо да не харесвам жени със силикон?! Естествено е красотата да се поощрява…

- Би ли си направил пластична операция на пениса с цел увеличаване на размера, подобно на тази, с която се похвали на всеослушание Азис?

- На този въпрос ти отговорих преди малко. Ти въобще чуваш ли какво ти говоря, или само слушаш ромоленето на гласа ми… Ех, Сесил, ама и ти си една палавница! Само големи пениси ти се въртят в главата. Вземи се в ръце и следи разговора ни внимателно. Да не стане така, че едно ти казвам, друго разбираш, а трето ще напишеш. Сега да не вземеш да се впрегнеш и да ми зададеш някой провокативен въпрос. Каквато си оса, нищо чудно!…

- Преди време съм те виждала в компанията на актрисата Биляна Петринска. Имал ли си интимна връзка с нея и какво е мнението ти за популярните жени като твой личен избор за партньорки?

- Ето, бях сигурен. Веднага търсиш конфронтация! Биляна е страхотна актриса, невероятен професионалист и преподавател, но не сме имали интимна връзка.

- С кои други популярни дами си имал близки взаимоотношения или би искал да бъдеш с тях в леглото?

- Е, ти прекаляваш! Да ти напомня, че професията ми всекидневно ме среща с известни жени. Ако трябваше да хлътвам по всяка една… Това е ненормално, ти си извратена! С всеки мъж ли си лягаш, а, драга Сесил? Има един мъжки лаф, ще ти го кажа и така ще отговоря на въпроса ти, за да мирясаш: "И аз искам да обладая Клаудия Шифър, само дето тя не го знае".

- Смесвал ли си работата с личните си взаимоотношения и как ти се е отразило впоследствие?

- Не съм ги смесвал. Сексът си е секс. Работата си е работа.

- Обрисувай с подробности една твоя бурна, страстна и дори животинска любовна нощ?

- Абе, ти нормална ли си? Да ти споделя подобно нещо? Пред издание с такъв огромен тираж и влияние?  Трябва да съм изтрещял централно да ти се вържа на въпроса. Сесил, уважавам правото ти да питаш, но ще упражня правото си да не те просветля по този въпрос.

- Кога за последно прави секс, с кого и къде?

- Вчера, с жена, в България.

Стр. 12

Снимка: вестник "Стандарт"

Leave a Reply