Стойчо Керев ще води токшоу по ТВ7

www.vsekiden.com | Яна ДОНЕВА | 02.03.2011

И “Бон Бон” се завръщат с ново предаване

Две предавания, които станаха популярни в ефира на bTV преди години, се възраждат на екрана на ТВ7. “Всеки ден” научи, че на 28 март новата програмна схема на телевизията ще започне с токшоуто “Пирамида”, като продуцент и водещ ще е Стойчо Керев, познат на аудиторията като журналистът, направил последното тв интервю с Тодор Живков във “Всяка неделя” по БНТ.
Преди пет години програмата стартира в bTV като копродукция между медията и “Интерактив Медиа Сървисиз”, а нейно лице бе Светла Петрова. Предаването е формат, измислен от хърватски журналист и е изключително успешен в родината си като симбиоза между сериозна журналистика и телевизионна атракция. В ТВ7 “Пирамида” ще се излъчва веднъж седмично.
Още едно програма, превърнала се в запазена марка за bTV, ще се качи на екрана на конкурентната частна телевизия- “Бон Бон”. Музикалното предаване с участието на известната детска вокална група, от която са тръгнали много от съвременните ни поп звезди, също ще бъде част от новата програмна схема на ТВ7. Освен шоу и новини в нея ще има място и за разследваща журналистика. Такъв сегмент е предвиден в проекта на Люба Кулезич “7 часа с ТВ 7”, който както “Всеки ден” вече написа стартира на 27 март.
В проект е и още едно публицистично предаване, което ще се казва “Пряка демокрация“. Неговата цел е да активизира гражданското общество в страната. То ще бъде форум на свободното говорене и разнообразие от мнения и гледни точки, обещават продуцентите му Стойчо Керев и Христо Тучев.
Предаването ще е едночасово и ще се излъчва на живо всеки делничен ден от 17.45 ч. Водещият обаче още не е известен, тъй като ще се избира с кастинг, съобщиха от ТВ 7.
Дълги обедни емисии в събота и неделя пък ще ни информират за по-важните събития от деня, като в тях ще се акцентира на по-любопитните новини.

Оригинална публикация

Leave a Reply