Стоян Стоянов е избран за председател на БДВО за 2011

Human Capital I 28.01.2011

Той работи в сферата на публичните комуникации и медиите повече от 10 години

Стоян Стоянов е избран за председател на Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) за 2011. На първото за годината отчетно-изборно събрание са били гласувани и избрани членове на Управителния съвет, в който влизат: д-р Александър Христов – Акаунт директор, CIVITAS Global Bulgari; Асен Асенов – Директор „Корпоративни комуникации”, ПОК „Доверие”; Мануела Дюлгерова-Тотева – Мениджър „Комуникации”, Аурубис България; Ралица Жикова – Заместник-изпълнителен директор, PR агенция Publicis Consultants; Илияна Захариева – Ръководител отдел „Корпоративни комуникации”, Пощенска банка и Радина Ралчева – Управляващ директор, Go Green Communications.

Стоян Стоянов работи в сферата на публичните комуникации и медиите повече от 10 години. Член е на БДВО от 2006, става член на Комисията по етика на организацията през 2008, а след това и член на Управителния й съвет през 2010.

От юни 2010 той развива собствен бизнес като съдружник в Комуникационна агенция PRoWay. Агенцията работи за проекти на Сдружение „Културни проекти”, Обединена българска банка, Фулчарджър България, вестник „Пари” и MySuccess.bg. Работи и за развитието на два онлайн проекта, които са в помощ на PR специалистите в България: EventBox.bg I Бизнес събитията в България и PRnew.info I PR&Медиа Новини.

В периода 2005 – 2010 година е мениджър и след това старши мениджър в PR агенция AMI Communications. В агенцията работи с клиенти като ЧЕЗ България, ТЕЦ Варна, Shell България, VISA, HP България, ХОБАС България, посолствата на Република Чехия и Кралство Дания. Отговарял е за организация на събития, PR и корпоративни комуникации. В периода 1997 – 2005 Стоян Стоянов работи като комуникационен специалист в държавната администрация и в неправителствени организации, и като бизнес журналист.

През 2001 завършва магистърска специалност „Финанси” в УНСС, а след това и едногодишна PR програма в M3 Communications College, както и много квалификационни курсове в сферата на публичните комуникации.

Оригинална публикация

Leave a Reply