Световноизвестни PR експерти идват за Sofia Corporate Communication Experience

www.investor.bg | Бойчо ПОПОВ I 28.01.2013

За първи път през тази година и България ще бъде домакин на глобалното събитие

Личният секретар на принцеса Даяна Патрик Джефсън, Колин Харис, официален говорител на сватбата на Уилям и Кейт и PR експерти от eBay, Philips и Hertz са само част от PR специалистите, които ще участват в Sofia Corporate Communication Experience, което ще се състои от 28 февруари до1 март 2013 г. в София, България.
През 2011 и 2012 г. повече от 2000 PR професионалисти са взели участие в Communications Experience в Загреб, Белград, Прага, Москва и Баку. За първи път през тази година и България ще бъде домакин на глобалното събитие.
„Много развълнувани сме най-накрая да споделим нашия опит в България. Събитието включва презентации от най-големите PR експерти и присъстващите ще имат възможност да чуят новаторски презентации за всичко от социални медии, PR измерване до кризисни комуникации и ангажираност на служителите”, казва Коста Петров, организатор на Sofia Corporate Communication Experience.
Отделно от интерактивните презентации на PR експерти от eBay, Philips, Goodyear /Dunlop и британското кралско семейство, събитието ще включва целодневен интерактивен уъркшоп за кризисни комуникации, воден от Доналд Стийл, най-известния кризисен експерт и бивш главен комуникационен съветник в BBC.
За повече информация относно Sofia Corporate Communication Experience, моля, посетете сайта на организаторите.

Оригинална публикация 

Leave a Reply