Събитие от поредицата Global City Events на тема “Барселона”

EVENTS.dir.bg I 2010-06-08

Стартирала през есента на 2009 година във Варна стартира лайфстайл поредица GLOBAL CITY EVENTS, представяща едни от най-красивите културни столици по света, посвещава следващата си вечер на магнетичния испански град Барселона!

Домакинът на събитието, според положената вече традиция, Бар Галерия в хотел Вентура, кани на 10 юни от 21,30 часа срещу куверт от 20 лева, почитателите на горещите испански страсти, за да се насладят на изненадите на вечерта! В една от първите за лятото вечери от поредицата GLOBAL CITY EVENTS специални гости ще бъдат музикантите от Румба Афисионадо, които ще представят Румба Каталана и ще предизвикат присъстващите да усетят ритъма на един от най-огнените танци.

Организаторите на събитията Totally Events, Хотел Вентура – домакин и PR Agency Anettevents са предвидили за своите гости и испанско пенливо вино Freixenet и типичните за Испания тапаси.

За доброто лятно настроение – Dj Dancing Angel.

GLOBAL CITY EVENTS е културно явление в областта на събитията във Варна и обещава да се превърне в една наистина заразителна традиция, носеща много емоции на всички, които обичат да пътуват по света!

Събитията се организират с подкрепата на Alpha Bank.

За Контакти: office@anettevents.com

Оригинална публикация

Leave a Reply