Съвременна паркинг технология с отстъпка по време на СЕКЮРИТИ ЕКСПО

Интер Експо Център  I 30.01.2014

Посетителите на изложбата могат да договорят паркинг система с 10% отстъпка

В дните от 19 до 22 март 2014 г., в Интер Експо Център – София, 21-ото издание на СЕКЮРИТИ ЕКСПО ще запознае посетителите с новостите в системите за охрана и сигурност. Организирана ежегодно от Агенция Булгарреклама и Българска търговско-промишлена палата и провеждаща се под патронажа на Министерство на вътрешните работи, специализираната изложба е най-голямото събитие за охранителния бранш в България.
По време на изложбата със свой щанд ще се представи фирма Qntra. Специалистите ще предложат на собственици и мениджъри на големи обекти, интересуващи се от активен контрол на автомобилния парк система, разполагаща с входен, изходен и терминал за разплащане на клиентите.
Технологията Q-park е автоматизирана, с цел управление на паркинги – едно комплексно и гъвкаво решение за контрол на достъпа и разплащане на престоя в паркинг зоните, създадено за да автоматизира и оптимизира ползването им, както и да отговори на всякакви разнообразни изисквания на клиента. Основното предназначение на системата е да организира и автоматизира входно-изходния поток на автомобили в паркинг зони, както и да подобри обслужването и разплащането на престоя вътре в тях.
За всички посетители на изложба СЕКЮРИТИ ЕКСПО, интересуващи се от закупуването на паркинг система Q-park, компанията изложител Qntra предлага възможност за договаряне на нейната цена с отстъпка от 10%.
Повече подробности за системата Q-park можете да откриете в сайтът на Qntra, а за СЕКЮРИТИ ЕКСПО на сайта на Интер Експо Център и в социалните мрежи Facebook, Google+ и LinkedIn.

Leave a Reply