ТЕДИ КАЦАРОВА ПРЕДСТАВИ НОВА КУЛИНАРНА КНИГА В ИКЕА

Йоана Борисова I 11.03.2014

В петък магазин ИКЕА отново напомни за шведските си корени, като стана домакин на представянето на новата кулинарна книга-пътепис на чаровната Теди Кацарова „От двете страни на съвършената храна”.

В петък магазин ИКЕА отново напомни за шведските си корени, като стана домакин на представянето на новата кулинарна книга-пътепис на чаровната Теди Кацарова. Тя е плод на общата й работата с шеф-готвач Филип Петров и носи името „От двете страни на съвършената храна”.

Промоцията бе посетена от семействтото и приятелите на Теди, съотборници от телевизионния проект „Африка: Звездите сигурно са полудели“, сред които Диляна Попова и проф. Пимпирев, и гости на ИКЕА. Шеф Борис Петров също се присъедини към вечерта, като сготви част от вкусните предложения от новата книга под умелото ръководство на авторката. Силвия Кацарова подкрепяше дъщеря си през цялата вечер и така те прекараха заедно навечерието на Тодоровден и празника на дамите и майките. Вечерта започна с пътешествие до Йордания, първата песен бе приветствие към съпругата на посланика на Йордания, която бе дошла да поздрави лично Теди, а гостите опитаха свежо табуле. Едночасовото околосветско пътешествие продължи с още музика, вино и много добро настроение.

За финал Теди и шеф Борис Петров приготвиха вкусна сьомга от асортимента на ИКЕА с горчица и мед и всички изпяха заедно песента We Аre Family, с която чаровната певица поздрави присъстващите и благодари на шведския бранд за домакинството.

Leave a Reply