Телекомуникационният оператор Макс с нов главен финансов директор

www.publicis-consultants.bg I 16.07.2014г. 

Елена Георгиева заема позицията на главен финансов директор в компанията

Елена Георгиева е новият главен финансов директор на 4G LTE телекомуникационния оператор Макс. Тя има 30-годишен професионален опит в областта на телекомуникациите и финансите, 23 от които в Българската телекомуникационна компания (БТК). През този период тя заема различни позиции, като главен финансов директор, заместник-главен финансов директор, главен директор „Корпоративна политика“ и финансов директор.
Елена Георгиева притежава докторска степен по „Икономика на телекомуникациите“ и магистърска степен по „Икономика на труда“ от Университета за национално и световно стопанство в София. Тя има допълнителни специализации в чужбина, сред които тригодишен курс за сертифицирани управленски счетоводители в Лондон, както и двугодишна програма за сертифицирани бизнес мениджъри във Виена. Личните й интереси са свързани с туризъм и музика.

„Макс е изградил един от най-талантливите управленски екипи в страната през последните 18 месеца. За мен е истинско удоволствие да бъда част от този екип, защото вярвам, че ще успея да допринеса за изпълнението на целите на компанията и, с помощта на моите колеги в Макс, ще създадем най-доброто следващо поколение на мобилни интернет услуги в България“, споделя г-жа Георгиева. 

Leave a Reply