The Holmes Report: M3 Communicatons е най-добрата в Източна Европа

M3 Communications Group, Inc. I 9.02.2011

9 февруари 2011 г., София. Българската PR компания M3 Communications Group, Inc. бе обявена днес от The Holmes Report за най-добрата в Източна Европа за 2011 г. Това стана след независимо проучване от страна на стотици международни експерти сред  хиляди компании в целия регион.

„Невероятна новина и страхотно признание за нас, за българския PR бизнес, за цяла България. За първи път българска компания е отличена от The Holmes Report – една от най-големите и най-влиятелните независими изследователски организации в света, и аз съм много, много щастлив и горд от това“, коментира управителят на M3 Communications Group, Inc. Максим Бехар. „Това се дължи на професионалния ни екип, на нашите клиенти и партньори. Приемам го и като пожелание винаги да доказваме, че сме най-добрите“, допълни той.

Информация за победителите тук: http://www.holmesreport.com/story.cfm?edit_id=12336&typeid=1&goto=story 

За The Holmes Report:

The Holmes Report е най-авторитетният анализатор и оценител на консултантския пазар в света. Създадена през 2000 година от Пол Холмс, международно признат експерт с над 20-годишен опит в проучване на бизнеса, The Holmes Report е институцията, чиято оценка е най-високото признание, която една компания може да получи в тази област.

За M3 Communications Group, Inc.:

M3 Communications Group, Inc., основана през 1994 г., e водеща компания за пълно комуникационно обслужване.

За последните 16 години M3 Communications Group, Inc. е реализирала повече от 2500 проекта за приблизително 185 клиента в различни бизнес сфери.

Сред ключовите клиенти са: CEZ Bulgaria, Danone, Lockheed Martin, L’Oreal, TNT, Borika-Bankservice, Astra Zeneca, Alpha Bank, Michelin, Intracom, IBM, Tishman, Cleves, NERA Networks, Adecco и много други.

От август 2000 г. M3 Communications Group, Inc. е част от най-голямата в света PR верига Hill & Knowlton Inc., която съществува от 1927 г. и има 74 офиса в 42 страни.

Максим Бехар е създател на M3 Communications Group, Inc., сега е председател на Българската асоциация на PR агенциите, през ноември 2010 бе избран и за ковчежник на най-голямата консултантска комуникационна организация в света ICCO.

За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc., на тел. 02/818 70 10.

Leave a Reply