The Holmes Report: M3 Communicatons е най-добрата в Източна Европа

www.cross-bg.net | 09.02.2011

Българската PR компания M3 Communications Group, Inc. бе обявена днес от The Holmes Report за най-добрата в Източна Европа за 2011 г. Това стана след независимо проучване от страна на стотици експерти сред хиляди компании в целия регион.
„Невероятна новина и страхотно признание за нас, за българския PR бизнес, за цяла България. За първи път българска компания е отличена от The Holmes Report – една от най-големите и най-влиятелните независими изследователски организации в света, и аз съм много, много щастлив и горд от това", коментира управителят на M3 Communications Group, Inc. Максим Бехар. „Това се дължи на професионалния ни екип, на нашите клиенти и партньори. Приемам го и като пожелание винаги да доказваме, че сме най-добрите", допълни той.
M3 Communications Group, Inc., основана през 1994 г., e водеща компания за пълно комуникационно обслужване.
За последните 16 години M3 Communications Group, Inc. е реализирала повече от 2500 проекта за приблизително 185 клиента в различни бизнес сфери.
От август 2000 г. M3 Communications Group, Inc. е част от най-голямата в света PR верига Hill & Knowlton Inc., която съществува от 1927 г. и има 74 офиса в 42 страни.
Максим Бехар е създател на M3 Communications Group, Inc., сега е председател на Българската асоциация на PR агенциите, през ноември 2010 бе избран и за ковчежник на най-голямата консултантска комуникационна организация в света ICCO.

Оригинална публикация

Leave a Reply