The Mall с принос в конкурса Жена на годината

Александър Христов I 11.12.2013

Тази година The Mall подкрепи авторитетния конкурс „Жена на годината”, който приключи вчера с изискана церемония в Sofia Event Center

Тази година The Mall подкрепи авторитетния конкурс „Жена на годината”, който приключи вчера с изискана церемония в Sofia Event Center. Събитието се организира от списание Grazia и за осма поредна година на него биват отличени дамите с най-голям принос в изкуството, модата, публицистиката, бизнеса и обществото.

Мениджърът на The Mall Франк Уайтинг имаше честта да връчи наградата на изпълнителния директор на фондация „Светът на Мария” Цецка Радева, победителката в категорията „Общество”. Наградата се връчва на дама с особен принос към обществения живот на България през последната година. Франк Уайтинг отбеляза, че The Mall подкрепя и ще продължава да подкрепя устрема на всички, които се грижат за по-доброто настояще и бъдеще на хората. Политиката на търговския център е свързана не само с това да предоставя комбинация от възможности за пазаруване и забавления, а и да подкрепя позитивната промяна в обществото и индивидуалността на всички, които заслужават това.

Победителите в конкурса „Жена на годината” бяха определени чрез гласуване на сайта на списание Grazia, което продължи до 7 декември включително. С награди от вечерта си тръгнаха Силвия Лулчева, Мария Илева, Марта Вачкова, Михаела Филева, Анна Цолова, Теодора Духовникова и още ред популярни дами.

 

Leave a Reply