The Mall взе награда за насърчаване на потреблението от Forbes Business Awards 2013

Александър ХРИСТОВ I 16.01.2014

Търговският център получава признание за активната си работа за създаване на добра среда за потребление

The Mall получи специален приз за насърчаване на потреблението на тазгодишните Forbes Business Awards. Наградата е за активната дейност за създаване на добра среда за потребление, което е от изключителна важност за развитието на бизнеса, особено в по-трудни времена като днешните. Тя беше връчена на тържествена церемония снощи в София хотел Балкан от Галя Ковачева, търговски директор Атика Медия България

Наградата беше получена от Франк Уайтинг, Управител на The Mal. Той я прие от името на целия екип на търговския център и допълни: „Потребителите стават все по-информирани и взискателни. Това е чудесно, защото е от полза както за тях, така и за всички играчи на пазара, защото ни държи във форма и ни стимулира да предлагаме все повече и все по-добри продукти. И както бих добавил, да насърчаваш потреблението е важно, но да усъвършенстваш потребителските преживявания всеки ден е още по-важно – именно това се стремим да правим в The Mall.

Престижните бизнес награди на Forbes се връчват за трети път в България. Над 130 компании участваха в надпреварата за приз в осем различни категории, а номинираните и победителите бяха избрани от 10-членно жури. Организаторите специално подчертаха целта си да стимулират предприемаческия дух и добрите бизнес практики в страната. 

Leave a Reply