The Medical Channel стартира на три нови платформи в България

S-Vision I 11.01.2016

Разрастващото се разпространение на единствения медицински телевизионен канал в Европа – The Medical Channel, продължава и през новата година на различни европейски югоизточни пазари.

От януари зрителите в България могат да гледат The Medical Channel и чрез услугите на три нови платформи – „Випджиния“, „Спринт“ и „Тв Сат Ком“. Тази новина идва скоро след миналогодишното стартиране на канала с „Виваком“ и „Еском“.
Това развитие на разпространението в България е в унисон със стратегията на канала да бъде достъпен на повечето европейски пазари до края на 2016 г. Преговорите с ключови територии като Полша и Германия, Австрия и Швейцария са в напреднала фаза, а преговорите в Англия и Франция стартират скоро.
Нивес Лепин (Мениджър „Дистрибуция“ в Limeclip) коментира развитието на разпространението в България: „Това е толкова важен пазар за нас, и стартирането на канала на тези три нови платформи показва, че нашият уникален бранд, базиран на достоверни източници и проверено медицинско съдържание, е популярен сред зрителите в България и други страни в Европа“.
The Medical Channel се разпространява в над милион домакинства в Европа и е наличен на 19 платформи.
 

Leave a Reply