Топ моделите на Ивет Фешън представиха новия си календар

PR Agency IGM I 06.12.2013

Най- красивите лица на България се забавляват на коледно парти 

Дългоочакваният календар на Ивет Фешън за 2014 бе представен на фантастично модно парти в клуб Маскара. Повече от 10 години агенцията представя уникалния моден календар, който има истинска колекционарска стойност. Единствено гостите на светското събитие имаха възможност да се сдобият с оригиналното издание на Born in the 90’s.
Именно това е името на календара, който прави разходка из едно отнминало, но емблематично време. Кадрите дават възможност отново да изживеете спомени от 90- те години, в компанията на 7 завладяващо красиви жени.
Ексклузивното издание на календара е осъществено със съдействието на Дюни Ризортс. Кадрите на Born in the 90’s са дело на един от най-добрите фотографи в България- Васил Германов. Стайлингът е на Хубен Хубенов, а гримът и косата на Слав, те са инспирирани от незабравимите супер модели на 90- те години, които бяха по- известни от марките, които представяха.
Манекенките от онова време бяха превърнати в истински икони и сега намират отражение в новото поколение- родените през 90-те! Във фотосесията участват 7 от топ моделите на Ивет Фешън, сред които- Ваня Билева, Екатерина Куцарева, Нора Шопова и Християна Димитрова.
Момичетата се забавляваха на партито в клуб Маскара и пееха заедно с Поли Генова и Михаела Филева, които се погрижиха за доброто настроение на гостите. Истински фурор предизвика Били Хлапето, който накара присъстващите да затанцуват.
Водещи на специалната вечер бяха актьора Иво Аръков и актрисата Луиза Григорова. Луиза за първи път липсва в календара, но за това пък похвали целия екип за това, което са сътворили. Гостите пък имаха привилегията първи да видят мейкинга с кадри от работата по време на снимките.
Сред присъстващите на партито впечатление направиха тв водещата Никол Станкулова, актьора Башар Рахал, топ- модела Мариан Кюрпанов, Мистър България Мартин Мартинов, Георги Милков от реалитито „Африка- звездите сигурно са полудели”.
Модни журналисти, фотографи, стилисти, блогъри и патньори поздравиха екипа за невероятния календар и пожелаха много бъдещи успехи на агенцията, която през 2014 ще отбележи 20-тата си годишнина с грандиозен моден спектакъл.
„Решихме тази година да наложим 90-те години, тъй като има едно завръщане в модата към това време. Освен това момичетата са родени точно тогава и е страхотно, че те успяха да се превъплатят в моделите, на които са подръжавали като деца. На всички приятели, колеги и партньори желая весела и незабравима Коледа.” , сподели Ивета Григорова. Шефката на най- успешната модна агенция в България блестеше с елегантна, дълга, черна рокля, подарена й специално от модна къща „Юнона”.

Leave a Reply