Травел Тв сменя лого и визия

в. Дума | 07.03.2011

 

От 7 март 2011 г. Travel TV и Travel HD ще оставят в миналото старите си лога и ще представят официално новата визуална опаковка на каналите. От ръководството на двата канала обявиха, че промяната е във връзка с обновяването на програмната схема, новите предавания и другите промени около самата медийна група "Глобус Медия Груп".
От днес зрителите на телевизиите ще "застанат" пред отворените прозорци към световни дестинации, култури и неповторими преживявания, заявиха намерението си от медийното им семейство.
Екипът е натоварен и със задачата да провери евентуални възможности за бързо налагане на нов телевизионен канал – Community TV, чиято "марка" също да е близка до тези на другите два канала. Новите лога на двете телевизии и на медийната група са свързани с глобуса като разпознаваем символ на пътешествията и на общностите. Те са съобразени едно с друго, така че да изглеждат взаимообвързани и лесно разпознаваеми за аудиторията. Изградени са като своеобразни отворени прозорци. Цветовото им оформление цели да създаде усещането за колорит и всеобхватност на програмите, твърдят от екипа на медийната компания.

Стр. 5

One Response to “Травел Тв сменя лого и визия”

  1. каракачанов Says:

    Тези нагли измамници от Травъл ТВ явно излизат в нелегалност. Толкова хора излъгахха и окрадоха, че явно опитват да се скрият с някакви метаморфози. Но възмездие ще има!

Leave a Reply