Третият сезон на “Медните On Air” започва на 26 септември

в. Земя | 14.09.2015

Предаването, популяризиращо работата, каузите и проектите на журналистите, ще стартира с още по-богато съдържание

Единственото по рода си предаване, посветено на работата на журналистите в България – "Медиите On Air" – ще стартира с още по-богато съдържание през новия сезон. От 26 септември всяка събота – вече от 16:30 часа – в рамките на един час зрителите ще могат да проследят не само дискусии и репортажи, свързани с теми, важни за работата на журналистите, но и задълбочени интервюта на водещата Доника Ризова със знакови и популярни лица, обект на медиен интерес.
"В новия сезон ще търсим и добрата новина, свързана с проекти на популярни личности. Ще покажем какво стои зад лъскавата страна на славата. Какви са гражданските позиции на "звездите", имат ли каузи, какъв е техният прочит на новините", коментира Доника Ризова.
Още от създаването си предаването се превърна в една от емблемите на телевизия Bulgaria ON AIR. И до днес то дава възможност на журналисти от гилдията да популяризират своята работа, каузи и проекти.
Авторката и водеща на предаването Доника Ризова е отличена с наградата "Златно перо" на Съюза на българските журналисти в раздел Телевизия", има номинация за награда "Заедно" на Българския дарителски форум през 2014 г. и много други.
Предаването е носител и на специалната награда "Про Култура" от Съюза на работодателите за принос към увеличаване на достъпа на младите хора до култура.

Стр. 17

Leave a Reply